Buitenverblijven van hout

Bouwpakket voor buitenverblijven

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Houten buitenverblijven van Bowisse

Ben je op zoek naar een houten buitenverblijf? Voor buitenverblijven van hout zit je helemaal goed bij Bowisse. Wat voor een buitenverblijf je ook zoekt en voor welk doeleinde deze dan ook is, we regelen een buitenverblijf van hout van uitstekende kwaliteit, duurzaam materiaal en originele pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Houten buitenverblijven: de mogelijkheden

Met een buitenverblijf van hout kun je alle kanten op! Of je nu een tuinhuis wil, een blokhut, tuinkamer, gastenverblijf of een trekkershut. Een houten buitenverblijf is altijd een stijlvolle en bijzonder nuttige toevoeging aan je woning én je tuin. Heb je bijvoorbeeld een zwembad in je tuin?

Wat dacht je dan van een prachtige houten poolhouse om na het zwemmen met je gezin lekker in tot rust te komen? Werk je veel vanuit huis en heb je een goede werkplek nodig? Wat dacht je van een stijlvol en praktisch tuinkantoor? Alles is mogelijk met houten buitenverblijven!

Buitenverblijven van hout

Buitenverblijf van hout door Bowisse

Bowisse maakt houten buitenverblijven voor de volle 100% op maat. Laat ons dus weten wat voor een buitenverblijf van hout je zoekt, waar het aan moet voldoen en we maken een uniek 3D-ontwerp voor je. Keur je het ontwerp goed en ga je akkoord met de kosten? Dan maken we een compleet bouwpakket voor zelfbouw op maat voor je. Zo zet je prefab buitenverblijven van duurzaam douglas of eikenhout straks eenvoudig zelf in elkaar.

Buitenverblijf van hout

Onze voordelen

Met houten buitenverblijven van Bowisse heb je in no-time een buitenverblijf van hout zelf gebouwd. Heb je hier de tijd niet voor of laat je het gewoon liever aan iemand anders over?

Dat is geen probleem: we regelen gewoon iemand voor je die het voor je in elkaar zet.

Kies bij ons voor een buitenverblijf van hout en je rekent altijd op het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Diverse gerealiseerde buitenkeukens

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor het realiseren van een buitenkeuken. We ontwerpen alle buitenkeukens op maat. Mocht je vragen hebben over de buiten leven objecten of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een buitenverblijf van hout

Ben je op zoek naar een buitenverblijf van hout? Wil je een stijlvolle poolhouse, tuinkamer of blokhut? Wat voor een houten buitenverblijf je ook zoekt: Bowisse ontwerpt helemaal op maat. Daarbij kun je altijd rekenen op duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar voor het ontwerpen van een houten buitenverblijf.

    ×