Menu

Tuinhuizen

 

Een tuinhuis is een uitbreiding van je woongenot. Het is een heerlijke plek om even de hectiek van de dag te ontvluchten. Een extra woonplek in de tuin is bovendien heel functioneel. Je kunt hem inrichten als kantoor in je tuin, als gastenverblijf of als atelier.
Allemaal mogelijkheden die Bowisse graag voor je creëert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben onze eigen ontwerpstudio en maken al onze projecten in eigen werkplaats. Dat maakt ons flexibel en allround.

Je tuinhuis: van ontwerp tot realisatie

Bowisse heeft veel ervaring met ontwerpen, produceren en plaatsen van tuinhuizen. Door de jaren heen hebben wij verschillende functies voor tuinhuizen gerealiseerd, waarbij het gebruiksgemak altijd het uitgangspunt is geweest. Bijvoorbeeld het gebruik als garage,  paardenstal of poolhouse. Wat de functie ook wordt, altijd zie je de exclusiviteit en de ambachtelijke aanpak van Bowisse terug. Bijvoorbeeld in de schitterende verwerking van het hout, de degelijkheid van het hang- en sluitwerk, de afwerking en opbouw.

Sinds 2003 staat Bowisse voor mooie, duidelijke ontwerpen. Zonder nutteloze details. Wij maken gebruik van authentieke houtverbindingen, waarbij bijvoorbeeld de pen- en gatverbinding, de zwaluwstaartverbinding en de haaklasverbinding wordt gebruikt.

Inspiratie op doen in onze loods? Bekijk onze tuinhuizen

Hoe je je tuinhuis ook wilt gebruiken? Bowisse maakt het mogelijk! Onze loods is geopend op afspraak. Hier kun je verschillende voorbeelden van tuinhuizen zien. Neem rustig de tijd nemen om onze bovenstaande foto’s te bekijken. Dit zijn projecten die we de laatste tijd gerealiseerd hebben. Wil je meer informatie over tuinhuizen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Keuzemogelijkheden

Meer informatie