Douglas buitenkeuken

Douglas houten buitenkeuken

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Douglas buitenkeuken voor sfeer en duurzaamheid

Wil je het hele jaar door lekker koken in de buitenlucht voor familie en vrienden? Wil je dat in alle sfeer op een duurzame manier kunnen doen? Laat dan een douglas buitenkeuken van uitstekende kwaliteit, duurzaam materiaal en originele pen-en-gatverbindingen op maat maken door Bowisse. Neem contact met ons op voor vragen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Buiten genieten met een douglas buitenkeuken

Lekker in de buitenlucht koken associëren we al snel met het zomerseizoen, maar met een douglas buitenkeuken, kook je het gehele jaar lekker beschut, sfeervol en in alle comfort voor je gasten. Omdat douglas hout duurzaam en zeer hard is, heb je met een douglas buitenkeuken ook een milieuvriendelijke keuken van oerstevige kwaliteit.

Wil je ook in de winter lekker buiten kunnen koken? Laat er dan een fijne houtkachel bij inbouwen. Zo zit je ook in de koude maanden met z’n allen lekker warm in een douglas buitenkeuken.

Douglas buitenkeuken boouwpakket kopen

Je eigen prefab douglas buitenkeuken

Een douglas buitenkeuken van Bowisse is een douglas buitenkeuken op maat. We bespreken graag je ideeën om zo tot een goed 3D-ontwerp te komen, waarmee jouw ideeën tot leven komen. Ga je akkoord met het ontwerp Ontwerp en de kosten die erbij komen kijken? Dan gaan onze experts aan de slag om een zelfbouw bouwpakket voor je te maken. Zo maak je straks makkelijk en snel je eigen prefab douglas buitenkeuken volledig naar jouw wens.

Douglas buitenkeuken op maat gemaakt

Profiteer van onze voordelen

Met een bouwpakket voor een douglas buitenkeuken van Bowisse, heb je bijzonder snel de buitenkeuken van je dromen in elkaar gezet. Je krijgt van ons altijd een uitgebreide werkbeschrijving en we regelen, als je wil, ook het transport voor je. Laat je het daadwerkelijke bouwen liever aan iemand anders over of heb je wat hulp nodig? Geen probleem: we hebben een groot team aan vakmensen voor je klaarstaan. Kies voor een bouwpakket voor een douglas buitenkeuken van Bowisse, en je rekent altijd op het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een douglas buitenkeuken

Wil je in elk seizoen van het jaar door gezellig en sfeervol samen genieten van lekker buiten koken? Wil je dat duurzaam en milieuvriendelijk doen? Laat dan een douglas buitenkeuken maken door Bowisse. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. We maken met alle plezier een douglas buitenkeuken op maat voor je.

Diverse gerealiseerde buitenkeukens

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor het realiseren van een buitenkeuken. We ontwerpen alle buitenkeukens op maat. Mocht je vragen hebben over de buiten leven objecten of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×