Tuinkamer hout

Tuinkamer hout bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Bowisse ontwerpt jouw houten tuinkamer

Met een tuinkamer van hout haal je de ultieme vorm van genieten in huis. Of beter gezegd: in je tuin! Met een houten tuinkamer haal je namelijk het woonkamergevoel je tuin in. Zo geniet je van je tuin en van de natuur, zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Een houten tuinkamer van Bowisse biedt altijd topkwaliteit, duurzame materialen en originele pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Tuinkamer van hout op maat

Een houten tuinkamer wordt speciaal voor je op maat ontworpen en gemaakt. De tuinkamer verschilt van een tuinhuisje door het unieke woonkamer gevoel en vaak meer open karakter ervan. Zo kun je met een tuinkamer van hout even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, zonder er ver weg voor te hoeven gaan. Een huiselijk gevoel voor het hele gezin in eigen tuin: dat is wat een tuinkamer van hout je biedt.

Bowisse ontwerpt je houten tuinkamer

Heb je al inspiratie gekregen voor je tuinkamer van hout? Vertel ons je wensen en ideeën voor je houten tuinkamer en we maken op basis daarvan een 3D-ontwerp, waarmee je meteen duidelijk ziet hoe het uiteindelijk gaat worden. Ga je akkoord? Dan maken we een compleet bouwpakket voor je voor zelfbouw. Op die manier bouw je zelf eenvoudig je prefab tuinkamer van hout. Daarbij gebruiken we altijd duurzaam hout van eiken of douglas.

Tuinkamer hout bouwpakket

Voordelen van onze houten tuinkamers

Met ons bouwpakket op maat voor een tuinkamer van hout, bouw je binnen no-time een tuinkamer zoals jij die voor ogen hebt. Is een dergelijke klus niet aan jou besteed of laat je dit simpelweg liever door iemand anders doen?

Dat kan! We regelen gewoon de juiste vaklieden voor je!

Ga voor Bowisse voor een houten tuinkamer en je bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een tuinkamer van hout

Wil je een woonkamergevoel in je tuin hebben? Wil je de ultieme plek in de tuin om even overal aan te ontsnappen? Ga dan voor een tuinkamer van hout van Bowisse. Wat je ideeën ook zijn en wat je ook wil: Bowisse ontwerpt het volledig op maat. Daarbij kun je altijd rekenen op duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts staan voor je in de startblokken voor het ontwerpen en samenstellen van een houten tuinkamer.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×