Poolhouse op maat

Poolhouse bouwpakket

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Poolhouse van hout op maat – Bowisse

Heb je een zwembad in de tuin? Wil je je tuin met zwembad naar een hoger niveau tillen? Laat dan een poolhouse van hout op maat maken door Bowisse. Met een poolhouse zorg je voor een constant vakantiegevoel in je eigen tuin voor je hele gezin. Ons team aan vakmensen ontwerpt een houten poolhouse 100% voor je op maat van duurzaam materiaal, degelijke kwaliteit en met authentieke pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wil je eerst een indicatie van de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Waarom een poolhouse?

Met een poolhouse op maat kunnen jij, je hele familie en je vrienden na het zwemmen heerlijk aan het zwembad ontspannen. Daarnaast heb je er een ruimte bij om al je zwemspullen en zwembad benodigdheden in kwijt te kunnen. Je kunt in een poolhouse op maat ook speciale ruimte laten maken voor de technische benodigdheden voor je zwembad.

Door voor een houten poolhouse op maat te gaan, kun je ook ruimte creëren voor bijvoorbeeld een jacuzzi, een cocktailbar of een buitenkeuken. Je leest het: alles is mogelijk met een houten poolhouse op maat!

Houten poolhouse op maat

Poolhouse van hout – Klasse

Met een prefab poolhouse van hout op maat, straalt jouw tuin met zwembad ten alle tijden klasse uit. Een poolhouse op maat van Bowisse is altijd gemaakt van duurzaam materiaal zoals eikenhout of douglas. Leg ons je persoonlijke wensen voor je poolhouse op maat en we creëren een persoonlijk 3D-ontwerp voor je. Keur je het ontwerp goed? Dan maken we een volledig bouwpakket voor je waarmee jij je houten poolhouse op maat eenvoudig in elkaar zet.

Poolhouse op maat van Douglas hout

Poolhouse van hout op maat van Bowisse – Voordelen

Laat ons weten hoe jij jouw poolhouse van hout op maat voor je ziet en we maken een uniek ontwerp voor je. Jij kunt dit ontwerp bijsturen waar je wil zodat je gegarandeerd een bouwsysteem voor een poolhouse naar wens krijgt.

Laat je je poolhouse van hout op maat liever door iemand anders in elkaar zetten? Met ons netwerk van aannemers hebben we in mum van tijd de juiste vaklui voor je geregeld.

Kies voor een poolhouse van hout op maat bij Bowisse en je rekent altijd op het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een houten poolhouse op maat

Wil je van je tuin met zwembad een waar vakantieparadijs maken? Wil je dat jouw tuin het hele jaar door klasse uitstraalt? Kies dan voor een poolhouse van hout op maat bij Bowisse. Neem vandaag nog contact op met ons. We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169, via mail op info@bowisse.nl en door het contactformulier in te vullen en versturen. Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen we je informeren en adviseren over de vele mogelijkheden voor het realiseren van een tuinhuis bij jouw zwembad. Bekijk de openingstijden van onze showroom en kom gerust vrijblijvend bij ons langs. Onze vaklieden staan voor je klaar voor het ontwerpen en het maken van een poolhouse van hout op maat.

Houten poolhouse met overkapping

Diverse gerealiseerde tuinhuizen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle tuinhuizen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een tuinhuis of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn telefonisch te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×