Buitenkeuken op maat

Buitenkeuken laten bouwen

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Het fijne van een buitenkeuken op maat

Het fijne van een houten buitenkeuken is dat je ongestoord in je eigen tuin kunt koken. Je hoeft dan dus niet meer de hele tijd je huis in en uit te lopen om bijvoorbeeld spullen te pakken. Je kookt en serveert de lekkerste maaltijden snel en stijlvol voor je naasten zonder dat je steeds stukjes gezelligheid moet missen. Daarnaast heb je met een houten buitenkeuken op maat ook geen last meer van warme dampen in huis. Zo kook én eet je gezellig samen in een aanzienlijk meer ontspannen en gezellige setting.

Diverse gerealiseerde buitenkeukens

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor het realiseren van een buitenkeuken. We ontwerpen alle buitenkeukens op maat. Mocht je vragen hebben over de buiten leven objecten of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

Koken in de buitenlucht

Wil je tijdens de zomerse dagen van het jaar lekker in de buitenlucht kunnen koken? Wil je dan niet meer de hele tijd naar binnen en naar buiten moeten lopen? Laat dan door Bowisse een buitenkeuken op maat maken. Met een buitenkeuken op maat kook je stijlvol de lekkerste maaltijden voor je familie en je vrienden in je eigen tuin. Zo wordt buiten eten in de zomer een geweldige luxe ervaring.

Ons team van ervaren professionals ontwerpen een houten buitenkeuken 100% voor je op maat van duurzaam materiaal, degelijke kwaliteit en met authentieke pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Liever eerst een idee van de kosten? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan.

Buitenkeuken op maat

Luxe en gemak met een buitenkeuken op maat

Met een houten buitenkeuken op maat haal je luxe en gemak in je tuin. Een buitenkeuken van hout op maat van Bowisse is altijd vervaardigd van duurzame materialen zoals douglas of eikenhout. Je vertelt ons gewoon hoe je je houten buitenkeuken op maat voor je ziet en op basis daarvan maken we een persoonlijk 3D-ontwerp. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan stellen we een compleet bouwpakket voor zelfbouw voor je samen. Zo bouw je zelf jouw prefab houten buitenkeuken op maat.

Maatwerk buitenkeuken

Voordelen van onze buitenkeukens op maat

Met ons ben je zeker van een buitenkeuken op maat dat helemaal in lijn ligt met jouw persoonlijk wensen. Met het bouwpakket dat je van ons krijgt, zet je zelf eenvoudig je buitenkeuken in elkaar.Laat je dit toch liever aan iemand anders over? Dan regelen wij gewoon iemand die dit voor je doet. Ga voor een buitenkeuken van Bowisse en je bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een buitenkeuken op maat

Wil je het gemak en de luxe van in de tuin koken voor je hele gezin? Wil je je vrienden een unieke diner ervaring bieden? Laat dan een buitenkeuken op maat maken door Bowisse! We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp en een bouwpakket op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar om een houten buitenkeuken op maat voor je te ontwerpen en te maken.

    ×