Houten blokhut

Houten blokhut bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Blokhut van hout laten maken door de specialisten van Bowisse

Wil je meer ruimte om je spullen op te slaan? En wil je dat op een stijlvolle manier doen? Dan is een houten blokhut van Bowisse iets voor jou! Met een blokhut van hout, door ons ontworpen, zorg je voor een stijlvolle opbergplek voor je spullen en voor een ware eyecatcher in je tuin of op je terrein. Met een houten blokhut ben je namelijk altijd zeker van topkwaliteit, duurzame materialen en originele pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

De juiste houten blokhut kiezen

Doordat je bij ons altijd rekent op een blokhut van hout op maat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zorg er dan ook voor dat je duidelijk hebt hoe groot je je blokhut wil hebben. Te klein is natuurlijk niet prettig, maar te groot is ook natuurlijk ook niet de bedoeling. Heb dus goed duidelijk voor jezelf wat de afmetingen van je tuin, terrein en je houten blokhut zijn/worden. Bedenk daarnaast welke andere wensen je allemaal voor je blokhut hebt. Wil je een overkapping erbij om gezellig met de hele familie onder te vertoeven? Het kan allemaal met een blokhut van hout!

We ontwerpen je blokhut van hout

Heb al de nodige ideeën gekregen voor een houten blokhut op maat voor in je tuin of voor op je terrein? Bespreek je wensen en ideeën met onze vakmensen en we maken op basis daarvan een professioneel 3D-ontwerp van je blokhut van hout. Zo is voor jou meteen duidelijk hoe het eindresultaat wordt. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan stellen we een volledig bouwsysteem voor zelfbouw voor je samen. Zo zet je eenvoudig je eigen prefab houten blokhut van eikenhout of douglas in elkaar.

Houten blokhut bouwpakket

Bowisse houten blokhut | Voordelen

Met ons bouwpakket voor een blokhut van hout, bouw je snel en handig jouw droom blokhut op maat. Ben je niet zo’n doe-het-zelver of heb je hier gewoon de tijd niet voor?

Dan regelen we met alle plezier de juiste vaklui om dit voor je te doen.

Kies voor een houten blokhut van Bowisse en je bent zeker van het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse

Wil je meer opslagruimte voor je spullen? Maar wil je dit wel op een stijlvolle manier doen? Kies dan voor een houten blokhut op maat van Bowisse. Wat jouw ideeën ook zijn: we maken het voor je van duurzaam materiaal en van degelijke kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via de mail op info@bowisse.nl. Onze vaklui staan voor je in de startblokken voor het ontwerpen van een bouwpakket voor een blokhut van hout.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×