Buiten leven

Buiten leven bij Bowisse

In 2005 ontdekte Bowisse het buiten koken. Een, voor ons Nederlanders, geweldige aanvulling op ons leven in eigen tuin. Gaandeweg raakten steeds meer mensen overtuigd van de rijkdom te kunnen koken in de buitenlucht. Bowisse heeft een kenmerkende stijl maatwerk buitenkeukens die uitblinkt in zijn tijdloze ontwerp. We passen in onze keukens duurzame natuurlijke materialen toe. We zorgen er daarbij voor dat de keuken bestand is tegen de invloeden van het weer.  We passen in onze ontwerpen verschillende kookmogelijkheden toe. Van modern tot aan de stoere Zuid-Afrikaanse braai. Alles toegespitst naar jouw wensen en mogelijkheden.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Houten meubels en koken in de buitenlucht, ervaar het buiten leven

Op zoek naar houten meubels voor in de tuin? Of wilt u graag koken in de buitenlucht kies dan voor een buitenkeuken. Neem contact op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. Alles op maat bij Bowisse!

Stap in een wereld van buitengewone schoonheid en geniet van het beste van het buitenleven met onze prachtige tuinhuizen en buitenkeukens. Ontdek de voordelen van het creëren van een oase in je eigen tuin, waar tijdloze meubelen en authentieke Zuid-Afrikaanse braais samenkomen om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden.

Ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven

Onze tuinhuizen bieden een elegante en veelzijdige ruimte waar je kunt ontspannen, vermaken en genieten van de natuurlijke omgeving. Ze zijn ontworpen om naadloos op te gaan in je tuinlandschap en bieden een rustige toevluchtsoord om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Daarnaast bieden onze buitenkeukens de mogelijkheid om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met authentieke Zuid-Afrikaanse braais kun je genieten van de smaak van open vuur koken, terwijl tijdloze meubelen zorgen voor comfort en stijl.

Het buitenleven in deze prachtige tuinhuizen en buitenkeukens biedt talloze voordelen. Je kunt de natuurlijke omgeving omarmen, frisse lucht inademen en jezelf onderdompelen in rust en sereniteit. Bovendien creëer je een ruimte waar je kunt samenkomen met vrienden en familie, waar kostbare herinneringen worden gemaakt en waar je kunt genieten van gezellige avonden onder de sterrenhemel.

Diverse gerealiseerde buitenkeukens

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor het realiseren van een buitenkeuken. We ontwerpen alle buitenkeukens op maat. Mocht je vragen hebben over de buiten leven objecten of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Creëer de perfecte buitenervaring

Ervaar de schoonheid en de voordelen van het buitenleven in onze mooie tuinhuizen en buitenkeukens, waar tijdloze meubelen en authentieke Zuid-Afrikaanse braais samenkomen om een perfecte buitenervaring te creëren. Stap uit je dagelijkse routine en laat je inspireren door de natuurlijke pracht van je eigen tuin.

    ×