Proclaimer

 

 

 

De website die je nu bezoekt is gemaakt om je een idee te geven van de activiteiten en producten van Bowisse. Hij geeft een overzicht van de verschillende doelgebieden en projecten waar we ons mee bezig houden en waarin we ons proberen te onderscheiden. Speerpunten als ambachtelijke houtconstructies, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren en garages, buitenkeukens en prefab houtbouw pakketten. Alles geleverd als maatwerk.

Deze informatie is met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Bowisse is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Toch kunnen er onverhoopt fouten voorkomen. Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een bericht sturen via ons contactformulier. Je melding wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Ook suggesties voor verbetering van de website zijn welkom.

Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze eigen website en hopen dat dit ook het geval zal zijn bij websites waarnaar door wordt gelinkt via deze website. De verantwoordelijkheid daarvan ligt vanzelfsprekend bij desbetreffende websitehouders.

Alle informatie die je ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt. Zie daarvoor ook ons Privacy Statement.

    ×