Schuren en garages

Bouwpakketten op maat voor schuren, garages en bijgebouwen

Ruimte heb je nooit genoeg. Als je er oppervlakte genoeg voor hebt plaats dan een mooie ruime schuur of garage bij je huis. Het is een goede investering in je woongenot en de financiële waarde van je huis. Het bijgebouw kan dienst doen als opslag, werkplaats of hobbyruimte. De bouwwerken van Bowisse zijn overal voor geschikt, ook kun je het probleemloos isoleren tot extra woonruimte. Zo creëer je een mooi thuiskantoor of mantelzorgwoning.
Laat een bouwpakket op maat samenstellen voor een houten schuur, garage of bijgebouw met duidelijke 3D tekeningen.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Schuren en garages, maatwerk met meerwaarde

Het bijgebouw kan dienst doen als opslag, werkplaats of hobbyruimte. De bouwwerken van Bowisse zijn overal voor geschikt, ook kun je het probleemloos isoleren tot extra woonruimte. Zo creëer je een mooi thuiskantoor of mantelzorgwoning.

Enkele schuur en garage modellen

Garage als meerwaarde voor je woning

Een mooie houten garage is een meerwaarde voor je woning en een lust voor het oog.
Ook belangrijk: een garage is een genot voor je auto(‘s). Wie zuinig is op zijn auto parkeert hem bij voorkeur in een garage, zo bescherm je hem tegen weersinvloeden. Je houdt hem schoon, beschermt hem tegen beschadigingen en diefstal. Niet voor niets zie je vaak bij advertenties van gebruikte auto’s staan dat hij altijd binnen heeft gestaan.

Een garage is echter meer dan een onderkomen voor je auto, het biedt extra ruimte voor opslag, of om te klussen. Bijna altijd biedt een garage de mogelijkheid om er een zolder in te maken waar je allerlei bestemming voor kunt bedenken.

Een garage is makkelijk uit te breiden met een carport waar je snel en makkelijk je auto onderdak zet. Ook kun je een garage makkelijk uitbreiden met een overkapping voor jezelf of je buitenkeuken. Zo sla je meerdere vliegen in één klap.

Bowisse is van oudsher een heel creatief en vindingrijk bedrijf. Wij denken heel graag met je mee over de invulling van je nieuw te bouwen garage. We voelen ons betrokken bij onze klanten en gaan voor het maximaal haalbare.

Schuur op maat donker hout

Diverse gerealiseerde schuren en garages

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle schuren en garages op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur, garage of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Houtbouw, authentieke en ambachtelijke expertise

De schuren van Bowisse hebben een authentiek houten gebint als basisconstructie. Oerdegelijke houtbouw dus. Geen eenvoudige koude verbindingen met schroeven, maar houtverbindingen zoals houtverbindingen moeten zijn; met pen en gat. De modellen kunnen zowel klassiek zijn vormgegeven, maar ook heel modern of alternatief. Dit vraagt veel deskundigheid over de houtverbindingen en die hebben wij sinds de oprichting in 2003 gaandeweg opgebouwd. Ambachtelijke expertise die je van een vakman verwacht vind je bij Bowisse.

Bouwpakket schuur op maat van hout

Vele toepassingen van schuren en garages

Onze schuren en garages dienen bijvoorbeeld als werkplaats, opslagplek of hobbyruimte. Het kan ook probleemloos geïsoleerd worden tot extra woonruimte, thuiskantoor of mantelzorgwoning. Iedere houten schuur of houten garage heeft altijd een goede basisconstructie en bestaat uit oerdegelijke houtbouw. Geen verbindingen met schroeven, maar houtverbindingen zoals het moet zijn; met pen en gat. Laat een garage of schuur bouwpakket op maat samenstellen door onze specialisten en kies bijvoorbeeld voor een garage met camper carport, dubbele garage met schuur, douglas garage met zonnepanelen, houten garage met dubbelcarport en schuur of andere schuur met carport.

Gunstig alternatief voor traditionele bouw

Houtbouw is een van de oudste bouwwijzen van de wereld. Deze van oudsher duurzame manier van bouwen heeft wereldwijd haar kwaliteit bewezen.

Houtbouw is een snelle gunstige manier van bouwen dat bovendien een stijlvol resultaat oplevert. Een houten schuur of garage is dus een gunstig alternatief voor een stenen exemplaar.

En een Bowisse gebouw doet in kwaliteit niet onder voor een stenen versie. Wij baseren onze bouwwerken op stevige gebintwerken met authentieke houtverbindingen. Die zijn sterk en bestand tegen de werking van het hout.

We maken alle onderdelen in onze eigen werkplaats. Op de bouwplaats hoeft niets anders gedaan te worden dan aan de hand van een duidelijke tekening de onderdelen op de goede plaats in elkaar te zetten. Appeltje eitje!

Houten schuur donker hout

Heb ik een bouwvergunning nodig of niet?

Ben je benieuwd naar hoeveel vierkante meter je bij mag bebouwen check dan omgevingsloket.nl. Hier kun je nagaan wat je mogelijkheden zijn. Vooral bij groter schuren heb je vaak een bouwvergunning nodig, de regels hieromtrent verschillen per gemeente.

Houten schuur met riet

Houten schuur op maat met riet

Houten schuur op maat met riet

Houten schuur op maat met riet

Schuur op maat

Bowisse ontwerpt de schuren op maat voor elke klant. Binnen de mogelijkheden die er zijn zoeken wij altijd naar het beste alternatief.

Door middel van een mooie tekening laten we zien hoe de schuur eruit komt te zien. Aan de hand van bestaande voorbeelden maken we het zo nodig nog meer duidelijk. Zo weet je altijd wat je koopt.

    ×