Tuinhuizen

Bowisse is in 2003 ontstaan vanuit het idee om het leven buiten een stuk sfeer- en smaakvoller te maken. Mooie eerlijke materialen en vormgeving zonder nutteloze details waren vanaf dag één de uitgangspunten.

Een fijn tuinhuis hoort helemaal thuis in de Bowissefamilie, een tuinhuis is echt een uitbreiding van je woongenot. Een geborgen plek in de tuin om te genieten van rust en ruimte. Met een massief houten tuinhuis van Bowisse kan je jaren vooruit. Het gebruik van van nature duurzaam hout is voor steeds meer mensen een vereiste om zorgeloos te genieten van een stukje extra luxe thuis. Met een comfortabel tuinhuis is het elke dag vakantie. La dolce vita in je eigen achtertuin. Hoe je je tuinhuis ook wilt gebruiken? Bowisse maakt het mogelijk! 

Voorbeelden

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle tuinhuizen op maat. Mocht je vragen hebben over een terrasoverkapping, tuinhuis, garage, schuur of ander bijgebouw dan helpen we je graag verder. We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info(at)bowisse.nl.

Een tuinhuis kan dienen als werkplek, buitenkeuken, gastenverblijf of men cave. Je bedenkt het maar. De bouwwijze van Bowisse is dusdanig dat een relatief eenvoudige overkapping of garage uit te breiden is naar een geïsoleerde woonruimte. Denk daarbij ook aan een mantelzorgwoning.

Ongeacht welk type bijgebouw je wenst, wij bouwen altijd met authentieke houtverbindingen waar geen lijm of schroef aan te pas komt. Zo maken we zwaluwstaarten, pengatverbindingen en haaklassen. Houtverbinding die sinds eeuwen hun kwaliteit bewijzen, door ons gemaakt met de nieuwste gereedschappen. Ambacht 2.0 noemen we dat.

Maatwerk tuinhuizen
Heb je een aantal specifieke wensen voor de Tuinhuis? Dat past ons het best. We denken graag met je mee en werken het liefst aan mooie maatwerkprojecten. Elk project heeft weer een andere uitdaging; bijvoorbeeld de maat en de uitvoering. Samen met jou bedenken we een oplossing op maat. Je kunt ervoor kiezen om het prefab bij je af te leveren, waarna je het zelf in elkaar zet. Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van het gebouw, dan staan wij voor je klaar. Geef gerust aan wat je wensen zijn.

arrow_upward