Prefab garage

Houten prefab garage op maat

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten. Zo kunnen wij een prachtige houten prefab garage op maat voor u samenstellen.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Bowisse Prefab garage | Duurzaam en stijlvol

Wie op zoek is naar een prefab garage als stijlvolle en praktische toevoeging aan huis, is op zoek naar een prefab garage op maat van Bowisse. Ons team aan gepassioneerde experts staat voor je in de startblokken.

Wij helpen je aan een prefab garage op maat van uitstekende, duurzame materialen met authentieke pen-en-gatverbindingen. Lees snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie. Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Prefab garage met carport

Eenvoudig vervoersmiddelen opbergen

Door een prefab garage op maat te kopen, zorg je er op een stijlvolle manier voor dat je eenvoudig je vervoersmiddelen op kunt bergen. Je bergt in je garage makkelijk je auto, je motor en je fietsen op. Daarnaast gebruik je een prefab garage ook makkelijk als werkplaats of als hobbyruimte. Omdat we materialen gebruiken waarmee je je garage eenvoudig kunt isoleren, zorg je makkelijk voor meer comfort en warmte in je prefab garage. Op die manier breng je graag meer tijd door in je prefab garage.

Prefab garage van Bowisse

Met een prefab garage van Bowisse ben je verzekerd van een garage op maat gemaakt van eerlijk en duurzaam materiaal, zoals eikenhout of douglas. Balken en liggers verbinden we door middel van authentieke pen en gatverbindingen voor een stevige houten constructie. We luisteren graag naar je wensen en voorzien je altijd van persoonlijk advies. Zodoende maken we een persoonlijk ontwerp voor een bouwpakket voor zelfbouw. Met dit bouwsysteem zet je eenvoudig je prefab garage in elkaar.

Houten prefab garage

Het fijne van Bowisse

Overleg je wensen met onze professionals en we maken een 3D-ontwerp voor je prefab garage. Op die manier kun je het ontwerp zelf nog bijstellen, totdat deze precies is zoals je hem voor ogen hebt. Zodra je tevreden bent, stellen we een bouwpakket voor je samen waarmee je aan de slag kunt.

Laat je het construeren van je prefab garage liever door iemand anders doen? Geen probleem: we hebben zo de juiste vakmensen voor je geregeld! Met Bowisse als partner voor een prefab garage, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een Prefab garage

Wil je een prefab garage aan huis om je vervoersmiddelen in kwijt te kunnen of om in te klussen? Gan dan voor een prefab garage op maat van Bowisse. Bij ons ben je verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact op met Bowisse. We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar om een prefab garage op maat voor je te maken.

Diverse gerealiseerde schuren en garages

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle schuren en garages op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur, garage of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×