Ontwerp

Bij ons zijn we gepassioneerd over het ontwerpen van prachtige tuinhuizen en bijgebouwen die voldoen aan jouw wensen. We streven naar gebruiksgemak, stijl en aandacht voor details, zodat je kunt genieten van een ruimte die perfect past bij jouw levensstijl en de schoonheid van je tuin.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Ontwerp op maat bij Bowisse

Als je plannen hebt voor een houten gebouw, schroom dan niet eens te bellen voor een afspraak. Wij gaan aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden voor het mooiste en beste resultaat.

Heb je al een ontwerp of wil je een woning laten ontwerpen dan werken wij als houtconstructie specialist, graag samen met jouw architect.

Bowisse houten bouwpakketten
Bowisse houten bouwpakketten

Opties

Alle maten zijn naar wens aan te passen. Uitvoering in eiken, uitvoering geschaafd hout, uitvoering van gebintbalken tot een maat van 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, zwart gedompelde Douglas planken, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakpannen, zinken goten, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

De grote gemene deler bij onze bouwwerken is het gebruik van eerlijk, duurzaam hout. De ontwerpen worden met liefde voor het vak en passie voor hout door onze vakmensen gemaakt. Onze tekenaars zitten in het kantoor bij de werkplaats. Hierdoor zijn de lijnen met de werkvoorbereiding en werkplaats heel kort.

Onze ontwerpen worden met zorg en aandacht gemaakt, waarbij we altijd gebruikmaken van eerlijke en duurzame materialen. We geloven in de kracht van hoogwaardige materialen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan en de tand des tijds doorstaan. We streven naar duurzaamheid in al onze projecten, omdat we geloven in het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Of je nu op zoek bent naar een rustiek tuinhuis, een modern bijgebouw of een klassiek ontwerp, we zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen. We willen dat jouw tuinhuis of bijgebouw niet alleen functioneel is, maar ook een pronkstuk wordt in je buitenruimte. Onze aandacht voor details komt tot uiting in de fijnste afwerking, hoogwaardige materialen en slimme oplossingen die het gebruiksgemak vergroten.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat jouw visie tot leven brengt. Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, we passen ons aan en vinden de beste oplossing voor jouw behoeften.

Laat ons je begeleiden bij het ontwerpen van jouw droomtuinhuis of bijgebouw. We beloven je een uniek ontwerp met aandacht voor gebruiksgemak, stijl en details. Samen creëren we een prachtige buitenruimte waar je jarenlang van kunt genieten, met eerlijke en duurzame materialen die het milieu respecteren. Ontdek de schoonheid van onze ontwerpen en voeg een vleugje luxe en functionaliteit toe aan je tuin.

Bespreek je wensen

Bowisse ontwerpt stoer en solide bijgebouwen, zoals tuinhuizen, terrasoverkappingen, schuren en garages. Opgericht in 2003 zijn we begonnen met het ontwerpen van tuinmeubelen. Stoel Herman was het eerste resultaat hiervan. De steigerhout stoel was een heuse doorbraak in de tuinmeubelmarkt die destijds nog vooral bestond uit de bekende kunststof exemplaren.

    ×