Tuinhuis aan het water

Bouwpakket tuinhuis aan het water

Ontsnap aan de drukte en omarm de rust van het water met ons prachtige eiken tuinhuis aan de waterkant. Met zijn charmante uitstraling en vakmanschap van topkwaliteit creëert dit tuinhuis een idyllische omgeving om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. De schuifdeur met roedeverdeling en de ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving.

 • Origineel sinds 2003
 • Modern ambacht en gevoel voor stijl
 • Van nature duurzaam
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
 • Actief in heel Nederland

Omschrijving tuinhuis aan het water

 • Vers fijnbezaagd eiken
 • Prefab bouwpakket
 • Wanden eiken planken 23 x 200 mm
 • Gebintwerk pen-en-gat 15 bij 15 cm
 • Schuifbaar raamkozijn met roedeverdeling (excl. glas)
 • rondom 30 cm oversteek
 • Hoogte 2,4 meter

 

Een terrasoverkapping wordt extra fraai als je hem uitvoert in fijnbezaagd eiken. Standaard bouwen we hem op uit een gebint van 15 bij 15 palen en liggers, rechte korbelen, met authentieke pen en gat houtverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een houten frame waarop fijnbezaagde, eiken potdekselwijs gemonteerde planken van 200 x 22 mm zijn gemonteerd. Het dak is opgebouwd uit een eiken balklaag die op of met zwaluwstaartverbindingen tussen de liggers is gemonteerd en naar wens kan oversteken aan de voorzijde en/of beide zijkanten, de uiteinden van de balklaag kunnen recht of schuin worden afgezaagd of voorzien worden van een ‘krul’. Op de balklaag ligt dakbeschot van eiken planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt EPDM dakbedekking met een hemelwaterafvoer en douglas boeidelen. Standaard doorloophoogte is 2.15 meter.

Alle maten zijn naar wens aan te passen. Uitvoering in eiken of douglas, uitvoering geschaafd of versbezaagd hout, zwarte gespoten gebint en of wandplanken, uitvoering gebint tot 40 x 40 cm, getoogde of rechte korbelen, geen of juist extra oversteek, pannendak, naturel douglas wanden, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel.

Klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

Dit eiken tuinhuis is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor je de ideale ruimte hebt om te gebruiken als een inspirerend kantoor, een serene studio, een ontspanningsruimte of gewoon als een toevluchtsoord aan het water. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige afwerking is ons eiken tuinhuis een investering in kwaliteit en schoonheid. Ervaar de perfecte harmonie tussen natuurlijke elegantie en serene waterlandschappen met ons eiken tuinhuis aan het water.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Diverse gerealiseerde tuinhuizen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle tuinhuizen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een tuinhuis of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn telefonisch te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

  ×