Werkplaats

Welkom bij ons, waar we houtconstructies creëren met behulp van geavanceerde CNC-technologie. Onze state-of-the-art Uniteam-machine stelt ons in staat om vrijwel alles wat onze ontwerpers in Cadwork maken te produceren. Met deze krachtige combinatie van technologie en vakmanschap bieden we eindeloze mogelijkheden voor unieke en prachtige houtconstructies. Onze CNC-machine is een ware meester in precisie. Met behulp van geavanceerde software en computergestuurde technologie zetten we de ideeën van onze ontwerpers om in prachtige realiteit. Of je nu op zoek bent naar ingewikkelde houtverbindingen, complexe vormen of verfijnde details, onze CNC-techniek maakt het allemaal mogelijk.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Werkplaats van Bowisse

Bowisse is gespecialiseerd in het ontwerpen en prefabriceren van sfeervolle, massief houten gebinten. Terrasoverkappingen en bijgebouwen. De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Er komt heel wat bij kijken om een degelijk en goed massief houten gebouw te maken. Op ons bedrijfsbureau, dat midden in de werkplaats staat, werken we de projecten uit in een specifiek 3D tekenprogramma dat voor de houtbouw is ontwikkeld. Hieruit volgen alle onderdelen die we met CNCtechniek gaan maken.

Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Bovenal is het mensenwerk, we doen het als team, als collega’s onder elkaar, verschilllende disciplines die elkaar versterken en zo groeien we als bedrijf en kunnen we steeds mooiere en grotere projecten aan. Dat geeft ons een kick. Ook de goede en prettige samenwerking met onze leveranciers en partners is heel belangrijk, kwaliteit maak je samen. Uiteindelijk doen we dit werk omdat we er plezier in hebben en dat krijgen we vooral door onze tevreden klanten.

Met de vrijheid van CNC-technologie zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. We kunnen je unieke ontwerpen tot leven brengen, met een perfecte precisie en consistentie in elk stuk dat we produceren. Of je nu een exclusief tuinhuis, een op maat gemaakte terrasoverkapping of een andere houtconstructie wilt, we staan klaar om je visie te realiseren.

Onze houtconstructies met CNC-technologie bieden niet alleen een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, maar ook efficiëntie en snelheid. Door de automatisering van het productieproces kunnen we sneller werken en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit behouden. Dit betekent dat we je projecten sneller kunnen voltooien en je eerder kunt genieten van het prachtige eindresultaat.

Laat je verbeelding de vrije loop met onze houtconstructies en CNC-technologie. We bieden een naadloze samensmelting van vakmanschap en technologie, waardoor je projecten kunt realiseren die zowel esthetisch verbluffend als functioneel zijn. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden die onze CNC-machine biedt en laat je inspireren door de prachtige houtconstructies die we kunnen creëren.

Kies voor innovatie, precisie en schoonheid met onze houtconstructies die zijn vervaardigd met behulp van CNC-technologie. Geniet van de vrijheid om je dromen waar te maken en vertrouw op onze expertise en toewijding om jouw project tot een succes te maken. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je begeleiden op weg naar een prachtige houtconstructie die je voor altijd zult koesteren.

Ambacht 2.0

Bowisse heeft passie voor hout. Dat voel je en dat zie je. Wij houden het oude ambacht in ere. Met onze moderne gereedschappen en machines kunnen we de authentieke houtverbindingen bereikbaar houden. Wij maken de mooiste schuine haaklassen, zwaluwstaart- en pen en gatverbindingen. We bewerken probleemloos eiken balken met een afmeting van 9 meter lang.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kunt u een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

    ×