Tuin overkapping hout

Tuin overkapping hout bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

 • Origineel sinds 2003
 • Modern ambacht en gevoel voor stijl
 • Van nature duurzaam
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
 • Actief in heel Nederland

Tuin overkapping van hout | Bowisse

Of je nu de zomer in je eigen tuin wil verlengen of wat spullen beschut en beschermd in je tuin of op je terrein op wil slaan, met een tuin overkapping van hout van Bowisse geef je jezelf veel mogelijkheden voor ontspanning en opslag.

Al onze tuin overkappingen van hout zijn van de beste kwaliteit, duurzaam materiaal en beschikken over authentieke pen-en-gatverbindingen. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom een tuin overkapping van hout?

Het op maat laten maken van een tuin overkapping van hout biedt je veel mogelijkheden. Het draagt bij aan dat heerlijke buitenleef gevoel. Je hebt de mogelijkheid van beschutting maar ondertussen sta je wel in direct contact met je tuin. Een tuin overkapping van hout biedt je de volgende voordelen:

 • Je verlengt de zomer doordat jij en je gezin langer buiten van de tuin kunnen genieten
 • Je kunt ’s avonds langer buiten zitten, omdat warmte onder de tuin overkapping blijft
 • Met een warmtelamp of een houtkachel erbij, geniet je ook in de winter van de tuin overkapping van hout
 • Je plaatst er eenvoudig je auto, fiets, haardhout en andere spullen onder voor beschutting

Tuin overkapping hout

Tuin overkapping van hout op maat

Ben je geïnspireerd geraakt voor een tuin overkapping van hout op maat? Laat onze experts weten waarvoor je een tuin overkapping van hout wil gaan gebruiken, en ze zorgen ervoor dat je een 3D-ontwerp helemaal op maat krijgt. Is dit ontwerp naar wens? Dan gaan we voor je aan de slag met de samenstelling van een volledig bouwpakket voor zelfbouw. Daarmee bouw je straks makkelijk je prefab tuin overkapping van hout. Met ons weet je zeker dat je overkapping is gemaakt van duurzaam materiaal zoals eikenhout of douglas.

Tuin overkapping hout bouwpakket

Daarom kies je voor ons

Waarom kiezen voor Bowisse? Omdat we een ontwerp maken geheel volgens jouw ideeën en wensen. Zo heb je straks een unieke tuin overkapping van hout die niemand anders heeft. Wil je de constructie ervan aan en vakpersoon overlaten? Die hebben we zo voor je geregeld! Kies voor een tuin overkapping van hout van Bowisse en je bent verzekerd van het volgende:

 • Ervaring en vakmanschap
 • Modern en gevoel voor stijl
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op voor een tuin overkapping van hout

Ben je op zoek naar een tuin overkapping van hout? En heb je daarvoor de nodige ideeën? Wat je ideeën ook zijn en wat je ook wil: Bowisse luistert en ontwerpt het helemaal op maat. Daarbij kun je altijd rekenen op duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar voor het ontwerpen van een tuin overkapping van hout op maat.

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

  ×