Terrasoverkapping bouwpakket

Bouwpakket terrasoverkapping

 • Afmetingen: 4,0×3,30m met een doorloophoogte circa 2,15m en totale hoogte circa 2,60m
 • Overstek aan voorzijde van circa 30 cm.
 • Het gebint bestaat uit douglas palen en liggers van 150x150mm.

 • Origineel sinds 2003
 • Modern ambacht en gevoel voor stijl
 • Van nature duurzaam
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
 • Actief in heel Nederland

Overkapping bouwpakket

Wil je een terrasoverkapping in je tuin om gezellig onder te kunnen ontspannen met vrienden en familie? En wil je deze overkapping precies zo hebben, zoals je hem voor je ziet?

Ga voor een terrasoverkapping bouwpakket van Bowisse. Dan krijg je een overkapping op maat, van duurzaam materiaal en met authentieke pen-en-gatverbindingen. Neem contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte om een beeld van de kosten te krijgen.

Terrasoverkapping bouwpakket

Extra dimensie voor je tuin

Met een terrasoverkapping uit ons bouwpakket, voeg je eenvoudig zelf een extra dimensie aan je tuin toe. Een terrasoverkapping is namelijk multi-inzetbaar en je kunt deze zo uitgebreid maken als je maar wilt. Wil je een fijne plek om met vrienden en familie onder te ontspannen? Dat kan! Voeg er een houtkachel en zijwanden aan toe en je geniet het hele jaar door van een terrasoverkapping uit ons bouwpakket.

Overkapping bouwpakket op maat

Met een overkapping bouwpakket op maat, ontvang je een terrasoverkapping die volledig voldoet aan de door jouw aangegeven afmetingen en materialen. We maken elke terrasoverkapping volledig van duurzaam materiaal. Het dak wordt gemaakt van een balklaag die op liggers komt met een dakbeschot van eiken of douglas. Het dak wordt afgewerkt met met een EPDM hemelwaterafvoer.

Indien gewenst krijg één of twee zijwanden voor je overkapping tegen weersomstandigheden. Liever geen zijwanden? Dan worden de liggers op die plaats met korbelen ondersteund. De gehele overkapping wordt altijd uitgevoerd met authentieke pen-en-gatverbindingen. Vertel ons wat je wensen zijn en komen tot een bouwpakket op maat voor je terrasoverkapping.

Terrasoverkapping bouwpakket op maat

Bowisse: de voordelen

Vertel ons je wensen en we maken een 3D-ontwerp voor je overkapping. Ga je akkoord met dit ontwerp en de bijbehorende kosten? Dan maken we een prefab bouwpakket voor je dat compleet is met: bevestigingsmaterialen, houten deuvels, een werk- en beschrijvingstekening en palenplan. Kun je wel wat hulp gebruiken met het in elkaar zetten van je zelfbouw bouwpakket? Dat is met ons netwerk van vaklieden geen enkel probleem. Met een terrasoverkapping bouwpakket van Bowisse profiteer je altijd van:

 • Ervaring en vakmanschap
 • Modern en gevoel voor stijl
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een terrasoverkapping bouwpakket

Wil je een terrasoverkapping in je tuin om gezellig onder te kunnen ontspannen met vrienden en familie? Wil je deze gemaakt hebben volgens jouw specificaties en van duurzaam materiaal? Ga dan voor een bouwpakket overkapping van Bowisse. We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze vakmensen staan voor je klaar om een overkapping bouwpakket voor je samen te stellen.

Enkele gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over een terrasoverkapping, tuinhuis, garage, schuur of ander bijgebouw dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

  ×