Maatwerk terrasoverkapping

Terrasoverkapping op maat

Bowisse is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk. Wij maken ieder project voor iedere klant naar wens. Dus iedere hoogte, diepte, lengte, vorm van het dak of schuinte van de hoek.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

De mooiste maatwerk terrasoverkappingen

Wij maken alle overkappingen passend op maat. Balken tot een hoogte van 40 cm en een lengte van 9 meter kunnen we probleemloos verwerken. Doordat wij tekenen in 3D kunnen we alles tot in detail ontwerpen. Deze tekeningen worden direct doorgestuurd naar de CNC machine waardoor je altijd precies weet hoe de terrasoverkapping eruit komt te zien.

Of u nu op zoek bent naar een douglas of eiken terrasoverkapping, iedere houten terrasoverkapping maken wij volledig op maat op basis van uw wensen.

Maatwerk terrasoverkapping

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een maatwerk terrasoverkapping

Vertel ons uw wensen en mogelijkheden en wij gaan enthousiast voor u aan de slag. Wij hebben het gehele proces in eigen huis, dus van ontwerp tot en met de realisatie. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons voor een afspraak op 0545-261169 of stuur een e-mailtje naar info@bowisse.nl

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×