Douglas terrasoverkapping in L-vorm

Breng comfort en schoonheid naar je buitenruimte met onze op maat gemaakte Douglas terrasoverkapping in L-vorm. Of je nu een gezellige loungehoek wilt creëren of een ruimte wilt om te dineren en te entertainen, onze L-vormige terrasoverkapping biedt de perfecte oplossing. Gemaakt van duurzaam Douglas hout en met vakmanschap op maat ontworpen, straalt onze terrasoverkapping warmte en charme uit.

 • Origineel sinds 2003
 • Modern ambacht en gevoel voor stijl
 • Van nature duurzaam
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
 • Actief in heel Nederland

Omschrijving Douglas overkapping L-vormig

 • Vers fijnbezaagd douglas hout
 • Prefab bouwpakket
 • Gebintwerk pengat verbindingen 15 bij 15 cm
 • Kapmaat 8 bij 3-4 meter
 • Hoogte 3 meter

De buitenwanden zijn opgebouwd uit een douglashouten frame waarop fijnbezaagde douglas planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Op de balklaag ligt het dakbeschot van douglas planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM-dakbedekking, een hemelwaterafvoer en douglas boeidelen.

Alle maten zijn naar wens op maat aan te passen. Uitvoering in eiken, uitvoering in geschaafd hout, uitvoering van gebint balken tot de dimensie 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, zwart gedompelde douglas planken, zwart gespoten gebint, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, geen binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

Het L-vormige ontwerp maximaliseert de bruikbare ruimte en biedt flexibiliteit voor verschillende indelingen. Geniet van beschutting tegen de zon of lichte regenbuien, terwijl je nog steeds verbonden blijft met de prachtige omgeving van je tuin. Met onze maatwerkopties kun je de terrasoverkapping aanpassen aan jouw specifieke wensen en stijl. Transformeer je buitenruimte met een prachtige L-vormige terrasoverkapping van Douglas hout, op maat gemaakt voor jouw perfecte buitenbeleving.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

  ×