Eiken terrasoverkapping strak model

Eiken terrasoverkapping

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je buitenruimte met onze maatwerk eiken terrasoverkapping. Of je nu op zoek bent naar een schaduwrijke plek om te ontspannen of een beschutte buitenruimte om het hele jaar door van te genieten, onze terrasoverkappingen bieden de perfecte oplossing. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout en met oog voor detail ontworpen, straalt ons maatwerk vakmanschap klasse uit.

 • Origineel sinds 2003
 • Modern ambacht en gevoel voor stijl
 • Van nature duurzaam
 • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
 • Actief in heel Nederland

Omschrijving strak model eiken terrasoverkapping

 • Vers fijnbezaagd eiken
 • Prefab bouwpakket
 • Gebintwerk pen-en-gat 15 bij 15 cm
 • Balklaag met zwaluwstaart verbindingen tussen de liggers
 • Kapmaat 6 bij 3,2 meter
 • Hoogte 2,45 meter

Een strak model terrasoverkapping op maat

Deze eiken terrasoverkapping is standaard gemaakt van een vers bezaagd eikenhout, gebint is gemaakt van 15 bij 15 cm palen en liggers, rechte korbelen, met authentieke pen en gat houtverbindingen, een eiken balklaag die tussen de liggers is gemonteerd met zwaluwstaartverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een eikenhouten frame waarop fijnbezaagde eiken planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Op de balklaag ligt dakbeschot van eiken planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM dakbedekking met een hemelwaterafvoer en eiken boeidelen.

Opties: Alle maten zijn naar wens op maat aan te passen. Uitvoering in douglashout, uitvoering van gebintbalken tot een maat van 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, uitvoering geschaafd hout, overstekende balklaag al dan niet voorzien van een ‘krul’ of schuinafgezaagd, zwart gedompelde douglas planken, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

En voor degenen die graag zelf de handen uit de mouwen willen steken, bieden wij ook prefab bouwpakketten aan. Met ons eenvoudige montagesysteem en duidelijke instructies kun je je eigen unieke terrasoverkapping creëren. Verrijk je buitenleven met een prachtige eiken terrasoverkapping, op maat gemaakt of als handig prefab bouwpakket.

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

  ×