Blokhut op maat

Blokhut bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Stijlvolle blokhut op maat van Bowisse

Ben je op zoek naar extra ruimte om je spullen op te slaan? En wil je dat stijlvol en duurzaam doen? Ga dan voor een blokhut op maat door Bowisse! Door een blokhut op maat te laten maken door onze professionals, zorg je niet alleen voor een stijlvolle opbergplek voor je spullen, maar ook voor een echte blikvanger in je tuin of op je terrein. Met een blokhut op maat van onze experts ben je namelijk altijd verzekerd van topkwaliteit, duurzame materialen en originele pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte om inzicht in de kosten te krijgen.

Dé blokhut voor jou!

Omdat je bij ons verzekerd bent van een blokhut op maat, kun je bij ons alle kanten op. Daarom is het goed om voor jezelf duidelijk te hebben hoe groot je je blokhut wilt. Te klein is namelijk al niet fijn, maar te groot is natuurlijk ook niet handig en prettig. Breng dus goed voor jezelf in kaart wat de afmetingen van je tuin, terrein en je houten blokhut zijn/worden.

Laat daarnaast ook je fantasie lekker de vrije loop qua wensen voor je blokhut op maat. Wil je een overkapping waar je lekker met vrienden en familie onder kunt ontspannen? Het kan en mag allemaal met een blokhut op maat!

Blokhut op maat

We ontwerpen je blokhut op maat

Heb je al inspiratie gekregen voor een blokhut op maat voor in je tuin of voor op je terrein? Overleg je wensen en ideeën met onze professionals en ze vertalen jouw ideeën naar een professioneel 3D-ontwerp op maat voor je blokhut. Je hebt dan meteen een duidelijk beeld van het eindresultaat. Is het ontwerp zoals je het eindresultaat voor ogen hebt? Dan maken onze professionals een bouwpakket voor zelfbouw voor je. Zo zet je makkelijk en snel je eigen prefab blokhut op maat van eikenhout of douglas in elkaar.

Blokhut op maat bouwpakket

Blokhut op maat: onze voordelen

Met een Bowisse bouwpakket voor een blokhut op maat, zet je de blokhut van je dromen zelf in elkaar.

Laat je deze klus liever aan iemand anders over? Dat is bij ons geen enkel punt: we regelen snel een eenvoudig iemand voor je om de klus te klaren. Ga voor een blokhut op maat van Bowisse en je bent verzekerd van het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Blokhut op maat

Blokhut op maat

Blokhut op maat

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse

Of je nu enkel en alleen spullen stijlvol en handig op wil slaan, of ook een plek wil hebben om met mensen te kunnen ontspannen. Met een blokhut op maat kun je alle kanten op.
Wat je ideeën ook zijn: we maken het voor je van duurzaam materiaal en van oersterke kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts ontwerpen met alle plezier een blokhut op maat volgens jouw wensen.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×