Tuinkamer op maat

De perfecte tuinkamer op maat

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Tuinkamer op maat laten maken

Een woonkamergevoel in je tuin: dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het zeker niet! Vooral niet met een tuinkamer op maat van Bowisse in je tuin. Met een tuinkamer op maat van onze experts, geniet je met vrienden en familie het hele jaar door van je eigen tuin zoals dat nooit eerder hebt gedaan.

Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Ultiem ontspannen met een tuinkamer

Met een tuinkamer heb je letterlijk een woonkamer met een open karakter in je tuin. Sfeervol, beschut en met een mooi uitzicht. Zo genieten jij en je gezin op een unieke manier van jullie tuin en heb je ook een geweldig originele manier om je gasten te vermaken en te laten ontspannen.

Je hebt met een tuinkamer uiteraard ook een geweldige plek om je even terug te trekken van de hectiek van het dagelijks leven. Het huiselijke gevoel in je tuin: dat is wat een tuinkamer je biedt.

Tuinkamer op maat

Je tuinkamer op maat

Ben je geïnspireerd geraakt door het idee van een tuinkamer? We zorgen er met plezier en precisie voor dat jouw ideeën werkelijkheid worden. We gaan graag het gesprek met je aan om zo tot een strak 3D-model te komen. Zodra je akkoord gaat met dit model en de kosten, gaan we voor je aan de slag om je tuinkamer helemaal op maat te maken. Zo krijg van ons een volledig tuinkamer bouwpakket voor zelfbouw en bouw je eenvoudig zelf je prefab tuinkamer. Onze tuinkamers zijn altijd van duurzaam materiaal, zoals eiken of douglas en met authentieke pen-en-gatverbindingen.

Tuinkamer op maat laten maken

Bowisse tuinkamer – Voordelen

Laat je de bouw van jouw droom tuinkamer graag over aan een expert? We regelen snel een ervaren vakpersoon die voor je aan de slag gaat. Jij en je gezin genieten dan voor je het weet in alle rust en stijl van je tuin in een tuinkamer. Kies voor Bowisse en je bent verzekerd van het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een tuinkamer op maat

Wil je het ultieme woonkamergevoel in je tuin hebben om met vrienden en familie uniek te genieten? Of om gewoon zelf in te ontspannen? Dan maken onze experts graag een tuinkamer helemaal op maat en in lijn met jouw wensen. Daarbij kun je altijd rekenen op duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts staan voor je in de startblokken voor het ontwerpen van een tuinkamer van hout.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×