Menu

Tuinkamer

 

Een tuinkamer in de achtertuin biedt vele mogelijkheden, omdat de tuin een plek is voor inspiratie en ontspanning. Dankzij een buitenkamer of serre kun je veel langer genieten van het mooie weer en kun je tot in de late uurtjes buiten blijven zitten. Door de goede isolatie kun je zelfs genieten van een aangename temperatuur in de winter. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glasschuifwanden, waardoor u de tuinkamer kunt openen bij aangename temperaturen. Vaak wordt een tuinhuisje of tuinkamer ingericht als werkplek. Met openslaande ramen of deuren is een buitenkamer ideaal om inspiratie op toe doen voor creatieve projecten.

Authentieke tuinkamer of buitenkamer op maat

Bowisse heeft meer dan tien jaar ervaring in het realiseren en ontwerpen van een authentieke tuinkamer, waarbij er een advies op maat wordt gegeven. Wij geven je graag een exclusief en passend advies over de mogelijkheden en zetten uw wensen graag voor je op papier. Voor professioneel maatwerk van uw tuinkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Het ontwerp wordt gemaakt vanuit onze eigen ontwerpstudio. Uw buitenkamer wordt vervaardigd uit kwalitatief Europees hout zoals Frans eiken. In de ontwerpen is altijd de ambachtelijke aanpak van Bowisse te zien.

Kom inspiratie op doen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij het realiseren van uw tuinkamer? Heb je zelf een aantal ideeën waar je van droomt? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk een aantal tuinkamers hieronder. Voor nog meer inspiratie nodigen wij je van harte uit in onze loods. Onderaan onze website vind je onze openingstijden. Je bent van harte welkom in onze Bowisse loods.
Laat je inspireren