Terrasoverkapping Zwolle

Terrasoverkapping op maat in Zwolle

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Terrasoverkapping op maat in Zwolle

Wil je een stijlvol verlengstuk aan je huis in Zwolle? Wil je een plek waar je het hele jaar door comfortabel en droog samen van de tuin kunt genieten? Ga dan voor een terrasoverkapping. Met een terrasoverkapping van Bowisse krijgt je huis in Zwolle een praktische, stijlvolle en duurzame toevoeging, met originele pen-en-gatverbindingen. Lees verder hoe wat dat voor je doen, neem contact met ons op voor vragen of vraag een offerte aan voor een idee van de kosten.

Mogelijkheden met een terrasoverkapping

Kiezen voor een terrasoverkapping voor je huis en tuin in Zwolle, is kiezen voor veel mogelijkheden. Zo kun je een terrasoverkapping gebruiken om gezellig met z’n allen onder te tafelen. Je kunt er ook eenvoudig woonkamermeubilair onder kwijt om zo een stijlvolle loungehoek te creëren.

Plaats er een houtkachel bij en je geniet ook in de wintermaanden gezamenlijk in stijl van het heerlijke buitenleven in Zwolle.

Terrasoverkapping Zwolle

Prefab terrasoverkapping

Ben je al geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van een terrasoverkapping in je tuin in Zwolle? Dan bespreken we met alle plezier je ideeën met je. Overleg je wensen met ons en we maken een 3D-ontwerp voor je. Ga je akkoord met het ontwerp en de kosten? Dan stellen we een volledig bouwpakket voor je samen voor een zelfbouw terrasoverkapping. Zo bouw je eenvoudig zelf je terrasoverkapping in Zwolle van duurzaam eikenhout of douglas hout.

Terrasoverkapping bouwpakket Zwolle

Voordelen van onze terrasoverkappingen

Omdat een terrasoverkapping van Bowisse altijd van duurzaam en prachtig hout is, ben je altijd verzekerd van een stijlvolle toevoeging aan je huis en je tuin in Zwolle. Doe je de bouw van je terrasoverkapping liever niet alleen? Met ons netwerk aan vaklieden, hebben we snel hulptroepen voor je ingeschakeld. Kies voor onze expertise en je rekent in Zwolle op de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een terrasoverkapping in Zwolle of omgeving

Wil je een stijlvolle, houten en duurzame terrasoverkapping in je tuin in Zwolle waar je het hele jaar door samen plezier van hebt? Met onze experts krijg je een bouwsysteem op maat. Daarbij reken je altijd op duurzaam materiaal een oerkwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts maken met alle plezier jouw gedroomde terrasoverkapping voor je in Zwolle.

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×