Douglas overkapping

Douglas overkapping bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Overkapping van douglas – Bowisse

Ben je op zoek naar een overkapping voor je tuin om onder te kunnen ontspannen of om er spullen onder kwijt te kunnen? Ga dan voor een duurzame overkapping van douglas hout bij Bowisse.

Bij ons kun je namelijk je douglas overkapping helemaal op maat laten maken. Lees snel verder, neem contact met ons op voor vragen en vraag gerust een offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen.

De populariteit van douglas hout

De laatste jaren neemt de populariteit van douglas hout enorm toe. Dat komt doordat douglas hout eenvoudig te combineren is, met bijna elke stijl tuin en elke soort huis. Daar komt ook bij dat dit hout duurzaam en erg onderhoudsarm is. Hierdoor kun je je douglas overkapping onbehandeld laten als je de oorspronkelijke kleur wil behouden. Wil je toch een andere kleur? Dan kan dat gewoon met beits of lak. Alles is duurzaam en mogelijk met een douglas overkapping.

Onze douglas overkapping op maat

Je gebruikt een overkapping om er lekker met vrienden en familie onder te ontspannen op een mooie avond. Maar je gebruikt een overkapping ook net zo makkelijk om er spullen of vervoersmiddelen onder te stallen. Daarom luisteren we bij Bowisse naar jouw persoonlijke wensen voor een douglas overkapping. Zo maken we een 3D-ontwerp helemaal op maat. Zodra je akkoord gaat met het ontwerp, vervaardigen we een compleet bouwpakket met pen en gatverbindingen voor zelfbouw van je prefab douglas overkapping.

Douglas overkapping bouwpakket

De extra’s van Bowisse

Met onze ervaring en vakmanschap, regelen we ook graag een expert voor je om je douglas overkapping te plaatsen als je dat liever niet zelf doet. Voordat je het weet genieten jij, je familie en je vrienden in stijl onder een schitterende overkapping van duurzaam douglas hout. Kies voor ons en geniet van deze extra’s:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een douglas overkapping

Wil je een overkapping van duurzaam en onderhoudsarm hout in je tuin? Ga dan voor een douglas overkapping van Bowisse voor vakmanschap en stijl. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts staan voor je in de startblokken voor het ontwerpen van een tuin overkapping van douglas hout helemaal voor jou op maat.

Andere gerealiseerde overkappingen

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle terrasoverkappingen op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×