Menu

Veranda

Een moderne veranda in uw tuin vergroot je woongenot en is voor de levensgenieter met smaak een echte verrijking van het woonoppervlak. Voor ons is het zeer belangrijk dat de gebouwen die wij ontwerpen, produceren en plaatsen bovenal functioneel zijn. Al meer dan tien jaar plaatsen wij houten buitenkeukens, tuinhuizen, terrasoverkappingen en vele andere tuinmeubelen voor echte levensgenieters. Bij het ontwerpen van een moderne veranda maken wij gebruik van ons 3D CAD-CAM systeem waardoor ieder detail aan bod komt. Onze tekeningen van het ontwerp worden direct naar onze CNC machine gestuurd. Hierdoor zullen wij geen enkel detail over het hoofd zien. Daarnaast zorgt deze verbinding ervoor dat wij ons werk snel en efficiënt kunnen doen zonder dat het veel tijd kost.

Houten veranda op maat

Een moderne veranda op maat biedt verschillende mogelijkheden waardoor je veel gemakkelijker van je tuin kunt genieten. Bowisse creëert een plek waar je heerlijk ontspant na een drukke en hectische werkdag, of waar je afkoelt na een hete zomerdag. Maar wanneer je moet kiezen tussen verschillende materialen is het van belang dat je goed geadviseerd wordt over het kopen van een veranda. Wij bespreken de details graag met je door, waarbij we samen kijken naar de diverse mogelijkheden bij een houten veranda. Zo is het mogelijk om naast een houten veranda, te kiezen voor een aluminium veranda of meerdere glazen wanden die je kunt verschuiven. Veelal raden wij aan om te kiezen voor een stoer, ambachtelijk maar toch simpel ontwerp. Wilt u een moderne veranda, dan zijn wij in de gelegenheid om u een passend ontwerp te laten zien.

Moderne veranda of houten veranda?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een houten veranda of ga je liever voor een andere materiaalkeuze? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0545-261169 of vul ons contactformulier in. Je vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Daarnaast ben je van harte welkom in onze loods die iedere zaterdag geopend is van 11.00 tot 16.00.
Laat je inspireren