Veranda hout

Veranda hout op maat

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Houten veranda aan huis

Wil je met vrienden en familie het hele jaar door de mogelijkheid hebben om sfeervol en overdekt in de tuin te zitten? Bowisse maakt dat voor je mogelijk met een veranda van hout aan huis. Een veranda van hout zorgt voor verschillende nieuwe mogelijkheden als het op ontspannen in de tuin aankomt. Bij ons reken je daarnaast ook op uitstekende kwaliteit, duurzaam materiaal en originele pen-en-gatverbindingen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het fijne van een houten veranda

Met een houten veranda aan huis, zorg je ervoor dat je het hele jaar door overdekt in de tuin kunt zitten. Zo geniet je van de sfeer van je eigen tuin, maar kun je ook als het regent of sneeuwt buiten zitten. Tegen eventuele kou plaats je eenvoudig een houthaard onder je houten veranda.

Richt je veranda van hout helemaal in zoals jij dat wil met de door jou gewenste banken, stoelen, tafels en verlichting. En je hebt een prachtig sfeervolle toevoeging aan je huis gemaakt, waar je het hele jaar door plezier van hebt.

Veranda hout op maat

Houten veranda van Bowisse

Zie je jouw toekomstige houten veranda aan huis al helemaal voor je? Laat ons weten wat je wensen zijn voor je veranda van hout en we zorgen voor een fantastisch 3D-ontwerp op maat voor je. Ga je akkoord met dit ontwerp en de kosten? Dan maken we een volledig bouwpakket voor zelfbouw voor je. Op die manier bouw je straks zelf makkelijk en snel je prefab houten veranda van duurzaam eiken hout of douglas hout aan huis.

Veranda van hout

Onze voordelen

Met ons bouwpakket op maat voor een veranda van hout aan huis, bouw je in mum van tijd je eigen houten veranda op maat.

Is deze taak niet aan jou besteed of laat je het gewoon liever door iemand anders doen? Dat kan! We regelen eenvoudig de juiste vakmensen voor je!

Ga voor Bowisse voor een veranda aan huis van hout en je bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een veranda van hout

Ben je op zoek naar een veranda van hout voor aan huis? Wat je ideeën ook zijn en wat je ook wil: Bowisse ontwerpt ze helemaal op maat. Daarbij kun je altijd rekenen op duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar voor het ontwerpen van een houten veranda voor aan je huis.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×