Houten garage

Houten garage bouwpakket

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Meer ruimte met een garage van hout

Met een houten garage zorg je op een stijlvolle manier voor meer ruimte in je tuin of op je terrein. Zo gebruik je een houten garage eenvoudig om er je auto, motor of de fietsen van het hele gezin in te plaatsen. Je gebruikt een houten garage ook makkelijk als werkplaats of hobbyruimte. Door de materialen die we gebruiken, kun je je garage tot slot ook goed isoleren voor meer comfort. Zo spendeer je comfortabel langere tijden in je garage.

Houten garage op maat door Bowisse

Wie op zoek is naar een prachtige houten garage als mooie toevoeging aan huis, is op zoek naar een houten garage op maat van Bowisse.

Ons team aan gepassioneerde vaklieden staat voor je klaar met een houten garage op maat van uitstekende, duurzame materialen met authentieke pen-en-gatverbindingen.

Neem contact met ons op voor vragen of vraag gerust een vrijblijvende offerte voor een kosten indicatie aan.

Houten garage

Houten garage van Bowisse

Met een houten garage van Bowisse reken je altijd op een garage op maat gemaakt van eerlijke en duurzame materialen zoals eikenhout of douglas. Balken en liggers verbinden we met gebruik van authentieke houtverbindingen voor een stevige en duurzame constructie. We luisteren graag naar je wensen geven je altijd persoonlijk advies. Zo komen we uiteindelijk tot een persoonlijk ontwerp. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan maken we een prefab bouwpakket voor jouw houten garage helemaal op maat.

houten Garage met carport

Houten garage van Bowisse: voordelen

Vertel ons wat jouw wensen zijn en we maken een 3D-ontwerp voor jouw houten garage. Zo weet je exact waar je straks aan toe bent en zo heb je nog de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen als je wil.

Uiteindelijk stellen we dan een compleet bouwpakket met instructies voor je samen. Heb je liever dat iemand anders de houten garage voor je in elkaar zet? Dat is met ons netwerk van aannemers geen punt!

Ga voor een houten garage van Bowisse en je rekent altijd op:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse

Ben je op zoek naar een houten garage van duurzaam materiaal? Wil je die houten garage op maat gemaakt hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Bowisse. We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze vaklieden staan voor je klaar om een houten garage op maat voor je te maken.

Diverse gerealiseerde schuren en garages

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle schuren en garages op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur, garage of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×