Menu

Houten garage

 

Heb je ooit overwogen om een carport te bouwen? Of een complete houten garage? Wanneer je de auto droog kunt stallen, is dit beter voor de auto en het is een prettiger idee. Maar waarom zou je het bij een houten garage houden? Je kunt hier veel meer van maken wanneer je kiest voor de expertise van Bowisse. Een houten garage aan huis inclusief veranda bijvoorbeeld. Of een dubbele garage met extra opbergruimte voor de grasmaaier en de sneeuwblazer. Of een complete houten garage voor de auto’s én de camper, met een veranda. Durf verder te denken met onze ‘Ambacht 2.0’. Jouw wensen zijn onze uitdaging.

Gebruikmaken van de ruimte met een houten garage

Een echte garage neemt geen ruimte in beslag. Houten garages zorgen er juist voor dat er meer functionele ruimte vrijkomt waar droog gewerkt kan worden, waar auto’s gestald kunnen worden zonder last te hebben van regen, wind of vorst. Het maakt het makkelijker om ’s avonds nog even wat te doen, of door te werken aan een klus terwijl het buiten regent. Een houten garage aan het huis of een vrijstaande garage – het maakt het leven net even iets makkelijker.

Houten garage op maat

We begrijpen bij Bowisse dat ieder persoon eigen wensen heeft. En we begrijpen dat elk huis eigen mogelijkheden biedt. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van een uitdaging en zorgen er graag voor dat je exact kunt vinden wat jij zoekt. Kun je niet vinden wat jij wilt of wat bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke houten garage wel voor jou geschikt is. Mail ons op info@bowisse.nl of bel naar +31(0)545-26 11 69 voor meer informatie of een afspraak.

Keuzemogelijkheden

Meer informatie