Menu

Houten schuur

 

Een houten schuur is een echte aanwinst bij je huis. Je hebt een plek waar je gereedschap en apparaten veilig en droog kunt stallen en je hebt een plek waar je lekker aan het werk kan. Zonder dat je direct wind en regen moet trotseren. Een fraaie houten schuur is niet alleen een aanwinst op het gebied van werk- en opbergruimte. Het is ook nog eens mooi om te zien en verhoogt de waarde van je huis. Zeker wanneer je kiest voor één van de betere houten schuren die je bij Bowisse kunt vinden.

De houten schuur van je dromen

Bowisse begrijpt als geen ander dat je eigen eisen en wensen hebt wanneer het aankomt op je eigen houten schuur. Misschien heb je meer ruimte nodig of heb je juist heel weinig ruimte en wil je daar het meeste mee bereiken. Wellicht wil je er graag een overkapping aan vast laten maken, zodat jullie ’s avonds nog even buiten kunnen zitten? Of wens je dat de vele gereedschappen eindelijk fatsoenlijk kunnen worden opgeborgen? Wanneer je eisen of wensen hebt en geen model kunt vinden dat bij jou past, neem dan vooral contact met ons op. Op het gebied van een houten schuur kunnen we namelijk bijzonder veel voor je doen.

Houten schuur op maat

Alle houten schuren kunnen prefab geleverd worden. Op die manier is het gemakkelijk om binnen korte tijd je eigen houten schuur op te bouwen. Heb je hulp nodig bij de montage, heb je vragen over de mogelijkheden of wil je jouw eigen ideeën laten verwezenlijken met de hulp van de experts op het gebied van houten schuren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via info@bowisse.nl of bel naar +31(0) 545-26 11 69. We helpen je graag verder met alles op het gebied van het buitenleven.

Keuzemogelijkheden

Meer informatie