Houten schuur

Houten schuur bouwpakket op maat

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Houten schuur op maat door Bowisse

Het laten ontwerpen van een mooie en praktische houten schuur doe je bij Bowisse. Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar met een houten schuur op maat van hoge kwaliteit, duurzaam materiaal en met authentieke pen-en-gatverbindingen.

Neem contact met ons op voor vragen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Houten schuur op maat

Stijlvol en praktisch

Met een houten schuur op maat in je tuin of op je terrein, krijg je er op een stijlvolle manier meer ruimte bij. Zo is een houten schuur uitstekend geschikt om er je fietsen, bloempotten en/of gereedschap in kwijt te kunnen. Je gebruikt je houten schuur dan ook makkelijk als werkplaats of hobbyruimte. Met de materialen die we bij Bowisse gebruiken, isoleren we je houten schuur ook eenvoudig. Zo wordt je houten schuur ook eenvoudig een thuiskantoor om in te werken of een mantelzorgwoning voor een hulpbehoevend familielid.

Houten schuur van Bowisse

Met een houten garage van Bowisse reken je altijd op een garage op maat gemaakt van eerlijke en duurzame materialen zoals eikenhout of douglas. Balken en liggers verbinden we met gebruik van authentieke houtverbindingen voor een stevige en duurzame constructie. We luisteren graag naar je wensen en geven je altijd persoonlijk advies. Zo komen we uiteindelijk tot een persoonlijk ontwerp. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan maken we een bouwpakket voor jouw houten garage helemaal op maat.

Bouwpakket houten schuur

De voordelen van een houten schuur van Bowisse

Deel ons jouw wensen en we maken een 3D-ontwerp voor jouw houten schuur op maat. Zo weet je precies wat je straks kan verwachten en zo heb je nog de gelegenheid om het ontwerp aan te passen als je wil.

Uiteindelijk stellen we dan een bouwpakket voor je samen waarmee je zelf aan de slag kunt. Komt het je beter uit als iemand anders je houten schuur voor je in elkaar zet? Met ons netwerk van aannemers hebben we dat zo voor je geregeld!

Kies voor een prefab houten schuur van Bowisse en je bent zeker van het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem vandaag nog contact op voor een houten schuur op maat

Ben je op zoek naar een houten schuur van duurzaam materiaal? Wil je die houten schuur op maat gemaakt hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Bowisse. We gaan graag met je in gesprek over je wensen om zo tot een ontwerp op maat te komen. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze vaklieden staan voor je klaar om een houten schuur op maat voor je te ontwerpen en maken.

Diverse gerealiseerde schuren en garages

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle schuren en garages op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur, garage of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×