Mantelzorgwoning hout

Houten mantelzorgwoning op maat

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Het fijne van een houten mantelzorgwoning

Steeds meer mensen met een hulpbehoevend familielid kiezen voor een prefab mantelzorgwoning van hout. Hiermee biedt je je familielid een praktische en veilige omgeving om te wonen. Ook hebben zowel jij als je familielid nog de nodige privacy door op deze manier samen te leven. Door voor een mantelzorgwoning van hout te kiezen, kies je ook voor een stijlvolle houten toevoeging voor zowel jezelf als je hulpbehoevende familielid. Dat woont voor iedereen wel zo fijn.

Houten mantelzorgwoning van Bowisse

Heb je een hulpbehoevend familielid die je snel elke dag wil kunnen helpen wanneer nodig? Ga dan voor een houten mantelzorgwoning van Bowisse. Met een mantelzorgwoning van hout neem je jouw hulpbehoevende familielid in huis en sta je eenvoudig snel voor hem of haar klaar.

Onze vakmensen bespreken graag je wensen met je om te zorgen voor een houten mantelzorgwoning op maat van duurzaam materiaal met authentieke pen en gat verbinden van uitstekende kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte en voor een kosten indicatie.

Mantelzorgwoning hout

Houten mantelzorgwoning van Bowisse

Door te kiezen voor een mantelzorgwoning van hout van Bowisse, reken je op een mantelzorgwoning volledig op maat. Je geeft met je hulpbehoevende geliefde aan waar de mantelzorgwoning aan moet voldoen, en onze experts maken een strak 3D-ontwerp. Gaan jullie hiermee akkoord? Dan maken we een bouwpakket voor zelfbouw op maat voor je. Zo zet je de prefab mantelzorgwoning van hout eenvoudig zelf in elkaar.

Mantelzorgwoning hout op maat

Voordelen van onze mantelzorgwoning

Met een houten mantelzorgwoning van Bowisse heb je binnen de kortste keren je mantelzorgwoning van hout voor je hulpbehoevende familielid in elkaar gezet. Is deze taak niet aan jouw besteed of heb je er geen tijd voor?

Dat is geen probleem: we regelen graag iemand voor je die het voor je in elkaar zet.

Ga voor ons voor een houten mantelzorgwoning en je bent verzekerd van het volgende:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met Bowisse voor een houten mantelzorgwoning

Ben je op zoek naar een prefab mantelzorgwoning van hout voor een hulpbehoevend familielid? Bowisse ontwerpt jouw houten mantelzorgwoning helemaal op maat. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts staan klaar om een mantelzorgwoning van hout voor je te ontwerpen en te maken.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×