Douglas veranda

Douglas veranda bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Veranda van Douglas hout door Bowisse

Ben je op zoek naar een bijzondere toevoeging aan zowel je huis als je tuin? Wil je een perfecte balans tussen binnen en buiten, en dat op een stijlvolle en duurzame manier?

Dan zorgen de professionals van Bowisse voor een douglas veranda op maat waar je het hele jaar door met vrienden en familie onder kunt genieten. Lees snel verder, neem contact met ons op voor vragen en vraag gerust een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

De opmars van douglas hout

Douglas hout is de afgelopen jaren met een opmars bezig, en dat heeft zo zijn redenen. Douglas hout is namelijk makkelijk te combineren met bijna alle stijlen tuin en alle soorten en maten huizen. Daar komt ook bij kijken dat deze houtsoort erg duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk is. Als je een veranda wilt in de originele douglas hout kleur, hoef je je veranda dus niet eens speciaal te behandelen. Droom je wél van een andere stijl of kleur? Dan doe je dat simpel en snel met beits of lak. Je kunt met een douglas veranda dus precies voor de stijl en de sfeer zorgen die voor ogen hebt.

Douglas veranda bouwpakket op maat

Onze douglas veranda op maat

Een douglas veranda op maat is dé plek om heerlijk te ontspannen met vrienden en familie. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Of je nu wilt dineren onder je veranda, er een jacuzzi onder kwijt wilt of een extra woonkamer ervan wil maken: onze professionals bespreken je wensen met jou persoonlijk. Zo maken ze een 3D-ontwerp voor je op maat. Is het ontwerp kloppend met wat je voor ogen hebt? Dan gaan we aan de slag met het maken van een compleet prefab bouwpakket met pen en gatverbindingen voor de zelfbouw van je douglas veranda.

Douglas veranda op maat bouwpakket

De voordelen bij Bowisse

Ga je zelf liever niet aan de slag met het bouwen van je douglas veranda? Geen zorgen: we hebben een enorm netwerk aan professionals, die met alle plezier jouw veranda op maat in elkaar zetten. Voordat je het weet ontspan je heerlijk met je vrienden en familie onder een douglas veranda op maat. Kiezen voor onze professionals, betekent kiezen voor de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op voor een douglas veranda op maat

Wil je een unieke toevoeging aan zowel je huis als je tuin? Wil je de ideale balans tussen binnen en buiten, en dat op een stijlvolle en duurzame manier? Ga dan voor een douglas veranda van Bowisse en kies voor vakmanschap en stijl. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze professionals staan voor je klaar voor het ontwerpen van een veranda van douglas hout en maken hem helemaal voor jou op maat.

Andere gerealiseerde projecten

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alles op maat. Mocht je vragen hebben over onze bouwpakketten, kapschuren, terrasoverkappingen, tuinhuizen, schuren, garages of bijgebouwen, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×