Douglas schuur

Douglas schuur bouwpakket

Bowisse geeft je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden.

Wij kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten.

  • Origineel sinds 2003
  • Modern ambacht en gevoel voor stijl
  • Van nature duurzaam
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers
  • Actief in heel Nederland

Douglas hout: steeds populairder

De afgelopen tijd wordt douglas hout steeds populairder. Dat komt doordat douglas hout makkelijk te combineren is, met bijna alle stijlen tuin en alle soorten en maten huizen. Daarnaast is deze houtsoort enorm duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kun je je douglas schuur zelfs onbehandeld laten als je de originele kleur wilt houden. Heb je toch een andere stijl of kleur voor ogen? Dan kan dat bereikt worden met eenvoudige met beits of lak. Met een douglas schuur kun je op een duurzame en stijlvolle manier alle kanten op.

Schuur van Douglas door Bowisse

Zoek je een praktische maar ook een mooie, stijlvolle en duurzame manier om gereedschap, fietsen en andere spullen in op te slaan? Kies dan voor een schuur van douglas hout bij Bowisse.

Wij maken een schuur van douglas hout namelijk volledig voor je op maat.
Lees snel verder, neem contact met ons op voor vragenen vraag gerust een offerte aan om een idee van de kosten te krijgen.

Douglas schuur bouwpakket

Onze douglas schuur op maat

Een schuur gebruik je om diverse spullen in kwijt te kunnen. Denk hierbij aan tuingereedschap en andere soorten apparatuur en meubels, die je vaak in de tuin gebruikt. Je kunt ook net zo goed je (elektrische) fiets in je schuur kwijt willen. Jouw schuur gebruik je op jouw manier. Daarom gaan onze experts ook altijd graag met je in gesprek over je persoonlijke wensen voor een douglas schuur op maat. Op basis van jouw input maken we een speciaal 3D-ontwerp. Als je akkoord gaat met het ontwerp, maken we een volledig bouwpakket met pen en gatverbindingen voor zelfbouw voor jouw douglas schuur.

Opbouw Douglas schuur op maat

Voordelen van Bowisse

Met onze ervaring en vakmanschap, kunnen we altijd een expert inzetten voor het bouwen van je douglas schuur op maat. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het te druk hebt voor het zelf in elkaar zetten van je bouwsysteem.

Hoe dan ook: voordat je het weet heb je een prachtige en stijlvolle schuur van douglas hout, helemaal op maat gemaakt, waar je al je benodigdheden en spullen in kwijt kunt. Kies voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Ervaring en vakmanschap
  • Modern en gevoel voor stijl
  • Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Bespreek je wensen

Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op voor het samenstellen van uw douglas schuur

Wil je spullen op een stijlvolle, praktische en duurzame manier kwijt in je tuin? Kies dan voor een douglas schuur van Bowisse voor vakmanschap en stijl. Je bereikt ons telefonisch via 0545 – 261169 en via mail op info@bowisse.nl. Onze experts staan voor je in de startblokken voor het ontwerpen van een tuin overkapping van douglas hout helemaal voor jou op maat.

Diverse gerealiseerde schuren en garages

Hieronder zie je een kleine greep uit de vele mogelijkheden. We ontwerpen alle schuren en garages op maat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur, garage of andere bouwpakketten, dan helpen we je graag verder.
We zijn te bereiken op 0545-261169 of per mail op info@bowisse.nl.

    ×