Bouwpakketten

Wat houdt een prefab bouwpakket in?

 

 • Wij maken voor jou een mooi en passend ontwerp op maat
 • Aan de hand van duidelijke 3D tekeningen laten we je zien hoe jouw gebouw eruit komt te zien
 • Dit ontwerp bespreken we met je
 • Wij werken met goede kwalitiet hout en vertellen je alles over de keuzemogelijkheden
 • We stellen vrijblijvend een offerte voor je op
 • Als het aanbod naar je wens is, werken we het ontwerp uit in een bouwtekening. 
 • Indien gewenst kunnen we tekeningen aanleveren voor een bouwvergunning
 • Als alle details duidelijk zijn laten we de balken zagen door de zagerij
 • De op maat gezaagde balken voorzien wij van authentieke houtverbindingen, dit doen we met moderne gereedschappen zoals CNCtechniek
 • De losse onderdelen worden genummerd en vormen samen een passend bouwpakket
 • Ook de wanden, deuren en ramen maken we mooi voor je op maat
 • We maken een duidelijke uitgebreide werkbeschrijving voor je
 • We leveren alle bevestigingsmaterialen
 • Indien gewenst kunnen we het transport voor je regelen 
 • Dan laten we de eer aan jou om het te monteren, als je hulp nodig hebt kunnen we je in contact brengen met professionele hulptroepen! 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden staan van gebouwen die we eerder gemaakt hebben, hiermee willen we je een idee geven van de mogelijkheden en prijzen die wij hanteren. Wij maken alle gebouwen op specificatie van onze klant, dus schroom niet te bellen voor een offerte op maat. 

Duurzaam bouwen

Het is voor ons al jaren de normaalste zaak van de wereld: Wij bouwen natuurlijk met hout! Hout is het meest duurzame materiaal van de wereld. Bomen slaan CO2 op en van deze bomen zagen wij balken om er vervolgens bouwwerken van te maken die vele jaren blijven staan. Hout blijft altijd zijn waarde behouden, want ook jaren oude balken kunnen weer hergebruikt worden in een andere toepassing.

Ambacht 2.0

Massieve houtconstructies die met veel liefde voor het vak met de modernste CNC machines gemaakt worden. Ambacht 2.0 noemen we dat. Wij houden het oude ambacht in ere en gebruiken de nieuwste gereedschappen. Hiermee voldoet ons product het aan de eisen van de hedendaagse maatschappij.

Doe het zelf

De bouwpakketten zijn relatief eenvoudig zelf te monteren. Aan de hand van duidelijk uitgewerkte werktekeningen en werkbeschrijvingen worden 9 van de 10 bouwpakketten door onze klanten zelf gemonteerd.

Hulp bij bouw

Mocht je dit nou echt niet zien zitten of ontbreekt het je gewoonweg aan tijd, dan bemiddelen we graag bij het vinden dan een goed montageteam. We werken samen met een groep vakmensen die ruime ervaring hebben met het monteren van onze bouwpakketten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Werktekeningen

De bouwpakketten zijn relatief eenvoudig zelf te monteren aan de hand van duidelijk uitgewerkte werktekeningen en werkbeschrijvingen. Mocht je dit nou echt niet zien zitten of ontbreekt het je aan tijd dan bemiddelen we graag bij het vinden dan een goed montageteam. We werken met een groep vakmensen samen die ruime ervaring hebben met het monteren van onze bouwpakketten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gemaakt door de vakman

Bowisse voert het gehele traject vanaf het 3D ontwerp tot de realisatie in eigen huis uit. De door u goedgekeurde 3D tekening wordt één op één doorgezet naar de man aan de machine. De elementen worden stuk voor stuk gemaakt op onze speciale 5-assige CNCmachine. Het oog van de vakman blijft altijd en overal belangrijk om alle puntjes op de i te zetten. Met onze korte communicatielijnen en professionele manier van werken bieden wij een grote ontwerpvrijheid en garanderen wij een topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. We kunnen tegemoet komen aan individuele wensen, leveren snel en houden het vakwerk betaalbaar.

Douglas of eiken hout

Douglas of eiken gebintconsructies die als basis dienen voor elk denkbaar model gebouw. Van terrasoverkapping of carport, tuinhuis of mantelzorgwoning tot schuur, garage of draagconstructie voor prachtige villa. Varierend in moeilijkheidsgraad van klein en eenvoudig tot groot en complex. Wij maken de prefab bouwpakketten geheel naar wens voor elke klant afzonderlijk op maat. Een schuine hoek of rare kronkel, het maakt voor ons geen verschil. Wij passen het ontwerp er op aan en zorgen ervoor dat alle onderdelen precies passen op de juiste plek. 

Authentieke houtverbindigen

In onze constructies passen we authentieke houtverbindingen toe. Verbindingen die naast dat ze mooi zijn, ook heel functioneel zijn bij het construeren van houtverbindingen in versgezaagd hout. Iedereen weet: hout werkt, het zet uit en krimpt. Om met deze eigenschap goede verbindingen te maken zijn houtverbindingen ideaal, noodzakelijk. Deze zijn veel sterker dan verbindingen met schroeven. De dragende houtconstructie wordt gebint genoemd. Het gebint wordt uitgevoerd met authentieke pen-gat verbindingen. Daarnaast worden er (waar nodig en gewenst) zwaluwstaartverbindingen en schuine haaklassen verwerkt in het gebint. Het hele pakket wordt exact op maat en met genummerde elementen als prefab pakket samengesteld. Het hout dat gebruikt wordt is vers, fijnbezaagd of geschaafd en onbehandeld.

Maatwerk

Ieder project is uniek en wordt dus speciaal voor jou op maat gemaakt. Alles is voorbereid en de onderdelen passen goed in elkaar. Het pakket is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en werktekeningen. Het plaatsen van een grote schuur met pannendak vergt vanzelfsprekend meer van je vaardigheden dan een model met een kleinere afmeting en een plat dak. 

Meer informatie?

Bel: 0545-261169 of stuur een e-mailbericht: info(at)bowisse.nl

arrow_upward