Terug naar overzicht

Terrasoverkapping bouwpakket: precies wat je wilt voor een leuke prijs!

Met een overdekt terras kun je elk seizoen lekker buiten zitten – wie wil dat niet? Als je denkt dat het een kostbare zaak is, dan hebben we goed nieuws voor je. Met een terrasoverkapping bouwpakket van Bowisse koop je namelijk een op maat gemaakte terrasoverkapping voor een leuke prijs. In dit blogartikel vertellen we je er graag meer over.

Altijd buiten kunnen zitten

Steeds meer mensen ontdekken het buitenleven en dan is een terrasoverkapping wel zo prettig. Hieronder kun je heerlijk buiten zitten zonder dat je last hebt van wind, regen of de brandende zon. En met een heater of een tuinhaard, is het er zelfs in de winter aangenaam. Ook je tuinmeubilair staat er veilig, de kussens van je tuinset kun je er dus gewoon op laten liggen.

Volledig op maat gemaakt

De Nederlandse tuinen lijken op elkaar, maar zijn toch allemaal net even anders. Dat is geen probleem bij Bowisse. Hier kun je een terrasoverkapping op maat bestellen, zodat je overkapping precies de juiste looks en afmetingen heeft. Verder is het ook mogelijk om wanden of een schuur aan je overkapping toe te voegen; heb je de keuze uit verschillende kleuren en bouwstijlen; en kun je behalve voor een plat dak ook voor een schuin dak kiezen. Wij maken het overkapping bouwpakket helemaal voor je op maat, waardoor je precies krijgt wat je wilt.

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping bouwpakket?

Het bestellen van een terrasoverkapping bouwpakket is goedkoper omdat je het zelf in elkaar zet, maar er zijn meer voordelen. Omdat het pakket op maat gemaakt is, bepaal je zelf het formaat, stijl en de materiaalkeuze. Verder is een terrasoverkapping bouwpakket voor de meeste mensen prima zelf te monteren. Vraag een paar handige vrienden om dit samen met jou te doen, en je hebt in een mum van tijd een prachtige terrasoverkapping staan, betaalbaar!

Meer informatie over terrasoverkapping bouwpakket?

Als je lekker in de buitenlucht wilt zitten, zonder afhankelijk te zijn van het weer, dan is een terrasoverkapping van Bowisse de perfecte oplossing. Met onze bouwpakketten bestel je voordelig een overkapping die helemaal bij jouw stijl en wensen past. Bekijk de mogelijkheden op onze website of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hiervoor bel je ons op 054-5261169.

Heb je een vraag voor ons? Dan kun je die, behalve telefonisch, ook stellen door een bericht voor ons achter te laten via de mail info@bowisse.nl of via ons contactformulier.

    ×