Terug naar overzicht

Prefab garage: eenvoudig en voordelig

Wil je je auto altijd veilig kunnen parkeren? Veilig voor criminaliteit en voor weersomstandigheden? Dan is een garage dé oplossing. Nu kan een klassieke garage laten bouwen behoorlijk prijzig zijn. Daarom hebben we bij Bowisse een eenvoudige en voordelige oplossing voor je: een prefab garage op maat! Bowisse vertelt je hier graag meer over deze eenvoudige en voordelige oplossing.

Je auto altijd veilig

Je auto is natuurlijk een belangrijk en kostbaar bezit. Je wil dan ook dat je auto altijd veilig staat. Met een prefab garage is je auto veilig tegen potentiële criminelen. Daarnaast staat je auto dan ook veilig onder alle weersomstandigheden. Hagel, storm en andere extreme weersomstandigheden kunnen je auto niet alleen vies maken, maar zelfs ook beschadigen. Wil je juist andere spullen veilig opslaan in je garage? Dat kan natuurlijk ook!

Helemaal op maat gemaakt

Elke tuin en elk terrein is natuurlijk anders. Gelukkig is dat bij ons geen enkel punt. Bij ons bestel je namelijk een prefab garage op maat zodat deze precies de goede afmetingen heeft. Daarnaast kun je ook precies aangeven welke uitstraling je aan je garage wil geven. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren en bouwstijlen en kun je naast een plat dak ook voor bijvoorbeeld een hellend dak kiezen. Wij maken het prefab garage bouwpakket helemaal voor je op maat, waardoor je exact krijgt wat je wilt.

Waarom gaan voor een prefab garage bouwpakket?

Het bestellen van een prefab garage bouwpakket is voordeliger omdat je het zelf in elkaar zet, maar er zijn nog meer voordelen. Omdat het pakket op maat gemaakt is, bepaal je zelf het formaat, stijl en de materiaalkeuze. Verder is een prefab garage voor de meeste mensen prima zelf in elkaar te zetten. Vraag een paar handige vrienden om je te komen helpen, en je hebt binnen no-time een mooie prefab garage in je tuin of op je terrein.

Meer informatie over een prefab garage

Als je je auto veilig wil parkeren in een garage op maat die ook nog eens betaalbaar is, is een prefab garage van Bowisse iets voor jou. Met onze bouwpakketten bestel je voordelig een garage die helemaal bij jouw stijl en wensen past. Bekijk de mogelijkheden op onze website of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hiervoor bel je ons op 054-5261169.

Je kunt je vragen aan ons stellen door een bericht voor ons achter te laten via de mail info@bowisse.nl of op ons contactformulier.

    ×