Terug naar overzicht

5 voordelen van een blokhut op maat!

Heb je veel losse spullen in je tuin en zou je die liever ergens uit het zicht opslaan? Zoals je tuingereedschap en in het najaar de tuinset? Of wil je een overkapping om onder te ontspannen? Dan biedt het plaatsen van een blokhut in de tuin uitkomst. Je spullen staan dan veilig, uit het zicht en als je ze nodig hebt, zijn ze altijd dichtbij! In dit blogartikel geeft Bowisse je vijf redenen om niet voor een standaard model te kiezen, maar voor een blokhut op maat!

1. Aanwinst voor je tuin

Wanneer je kiest voor een blokhut op maat van Bowisse, kies je voor een echte blikvanger in je tuin. Onze blokhutten zijn namelijk van superieure kwaliteit. Ze worden gemaakt van duurzaam kwaliteitshout en in elkaar gezet met behulp van Oudhollandse gebintconstructies. Bij ons dus geen geniete wandjes, maar stijlvolle zwaluwstaart en pen-gatverbindingen. Echt vakwerk dus en dat zie je er duidelijk aan af.

2. Gemaakt van duurzaam hout dat lang meegaat

Voor onze bouwpakketten gebruiken wij uitsluitend duurzaam en eerlijk geproduceerd douglas- en eikenhout. Dit wordt gewonnen uit bossen in Polen, Frankrijk en Duitsland, waar de aanwas van nieuwe bomen groter is dan de kap. Zo gaat je blokhut op maat niet ten koste van de natuur. Door de dichte vezelstructuur van deze houtsoorten zijn ze ook goed bestand tegen het Nederlandse weer, waardoor ze ook nog eens lang meegaan.

3. Scherp geprijsd

Bij een blokhut op maat denk je misschien meteen: “O nee, dat is mij te duur”. Maar dat valt met dank aan onze moderne productietechnieken reuze mee. Ook bespaar je op de manuren, omdat wij je blokhut leveren als een eenvoudig zelf te monteren bouwpakket. Heb je toevallig een grote aanhanger? Dan kun je het bouwpakket ook nog zelf bij ons ophalen om nog meer te besparen. Zo is maatwerk opeens heel betaalbaar!

4. Gratis 3D-model van jouw blokhut

Wij bieden vele opties om zelf een blokhut op maat te ontwerpen. Maar wie hier graag hulp bij wil, kan altijd rekenen op de vakkennis van onze medewerkers. Wij luisteren goed naar je wensen en maken gratis een 3D-model van jouw ideale blokhut!

5. De perfecte afmetingen voor jouw tuin

Het grote voordeel van een blokhut op maat is natuurlijk dat hij precies de afmetingen krijgt die jij wilt. Zo past hij altijd in je tuin en kun je bijvoorbeeld dat loze halve metertje dat overblijft naast je blokhut er makkelijk bijpakken. Of hem juist iets smaller maken, zodat de containers er nog naast passen of de tuinpoort makkelijk open kan. Een paar centimeter breder zodat je nog net die extra stellingkast erin krijgt? Ook geen probleem. Wij zorgen dat jouw blokhut op maat ook echt maatwerk is!

Meer weten over een blokhut op maat?

Met een blokhut op maat van Bowisse kies je voor een stijlvolle toevoeging aan je tuin van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel je ons op 054-5261169. Een bericht sturen kan per e-mail info@bowisse.nl en via ons contactformulier.

    ×