Tuinhuizen

Een tuinhuis is een uitbreiding van je woongenot. Het is een heerlijke plek om even de hectiek van de dag te ontvluchten. Een extra woonplek in de tuin is bovendien heel functioneel. Je kunt hem inrichten als kantoor in je tuin, als gastenverblijf of als atelier.
Allemaal mogelijkheden die Bowisse graag voor je creëert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben onze eigen ontwerpstudio en maken al onze projecten in eigen werkplaats. Dat maakt ons flexibel en allround.

Je tuinhuis: van ontwerp tot realisatie

Bowisse heeft een grote ervaring als het gaat om ontwerpen, produceren en plaatsen van tuinhuizen. Door de jaren heen hebben wij verschillende functies voor tuinhuizen gerealiseerd, waarbij het gebruik uitgangspunt is geweest. Bijvoorbeeld het gebruik als garage,  paardenstal of poolhouse. Wat de functie ook wordt, altijd zie je de exclusiviteit en de ambachtelijke aanpak van Bowisse terug. Bijvoorbeeld in de schitterende verwerking van het hout, de degelijkheid van het hang- en sluitwerk, de afwerking en opbouw.

Hoe je je tuinhuis ook wilt gebruiken? Bowisse maakt het mogelijk! Onze loods is geopend op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 waar je verschillende voorbeelden van tuinhuizen kunt zien. Daarnaast kun je de tijd nemen om onze bovenstaande foto’s te bekijken. Dit zijn onze projecten die de laatste tijd gerealiseerd zijn. Wil je meer informatie over tuinhuizen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!