Terug naar overzicht

Een houten tuinhuis als ideale opslag- en ontspanningsruimte

Een multifunctioneel houten tuinhuis

Als je denkt aan een tuinhuis dan denk je waarschijnlijk aan een mooi en rustiek houten tuinhuisje. Eén van de eerste ideeën voor een tuinhuis is vaak om er spullen in op te slaan. Nu is een tuinhuis ook zeker ideaal om er spullen zoals tuinmeubilair en gereedschap in op te bergen. Toch kan een tuinhuis ook ideaal zijn als bijvoorbeeld ontspanningsruimte. Om een tuinhuis te krijgen dat aan al je wensen voldoet, maakt Bowisse voor jou met alle plezier een tuinhuis op maat. Weet je nog niet wat je wensen zijn voor je tuinhuis? We geven je hier in dit artikel graag wat inspiratie.

Opslagruimte

We noemden het al: je tuinhuis als opslagruimte. Een tuinhuis van Bowisse is dan ook ideaal hiervoor. Met het wisselende Nederlandse weer is het altijd fijn om een plek bij de hand te hebben waar je snel en gemakkelijk je meubels, grasmaaier en andere spullen in op kunt bergen. Zo gaat alles langer mee. Daarnaast kun je met een tuinhuis op maat ook zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan je tuin. Zo fungeert je tuinhuis wel als opslagplaats, maar ziet het er nog steeds uit als een mooi, rustiek houten tuinhuis. Het oog wil immers ook wat.

Ontspanningsruimte

Veel mensen lijken te vergeten dat een tuinhuis ook perfect kan dienen als ontspanningsruimte. Je richt je tuinhuis namelijk makkelijk en effectief in als extra woonkamer of loungeruimte. Zet er een lekkere comfortabele bank in, een salontafel en een tv. Zo heb je snel een ruimte waar je, na een lange werkdag, lekker kunt ontspannen. Hang er een dartbord bij en je maakt er zelfs een heuse man-cave van.

Studeer- of werkruimte

Een tuinhuis kun je tot slot natuurlijk ook ideaal gebruiken als werkplek of als studeerplek. Vandaag de dag is thuiswerken aanzienlijk meer de standaard dan het voorheen was. Het is dan ook belangrijk dat je daarvoor een goede thuiswerkplek hebt. Ga je weer aan de studie of wil je een plek waar je in alle rust aan je eigen projecten kunt werken? Ook dan is een tuinhuis een perfecte plek om die als dusdanig in te richten.

Neem contact op voor een tuinhuis op maat

Bowisse stelt op basis van jouw wensen een tuinhuis op maat samen. Het bouwpakket dat we vervolgens leveren is door iedereen eenvoudig in elkaar te zetten. Welke afwerking of toevoeging je ook wil, het is allemaal mogelijk. Wil jij graag je eigen tuinhuis ontwerpen? Bij interesse of vragen kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen. Bel naar 054-5261169 of stuur ons een mailtje via info@bowisse.nl. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen je ideale tuinhuis bouwpakket samen te stellen.

    ×