Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping in de tuin vergroot de mogelijkheden van het buitenleven enorm. Onder een overkapping zit je lekker beschut tegen wind en regen. Hierdoor kun je uren langer buiten zitten. Daarnaast is een overkapping in je tuin een blikvanger en kan deze perfect dienen als beschutting bij verjaardagen, feesten en partijen. Met een terrasoverkapping kun je optimaal genieten van je tuin en ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

Authentieke terrasoverkapping

Bowisse heeft jaren lange ervaring in het op maat maken van houten terrasoverkappingen. Deze leveren we als prefab bouwpakket of wordt geheel voor u geplaatst. Wij houden van hout en authentieke verbindingen en passen die dan ook meestal toe in onze bouwwerken. Wij geven u graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. Zo kun je vooraf ideeën op doen in onze Loods, waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden van een overkapping op je terras. Hierbij kun je beslissen of je gebruik wilt maken van onze prefab bouwpakketten, of dat je een houten overkapping op maat wenst.

Houten overkapping als bouwpakket

Naast de maatwerkoverkappingen brengt Bowisse een prachtige collectie prefab houten terrasoverkappingen. Deze worden volledig met alle houtverbindingen voor u voorbereid in onze moderne werkplaats en compleet geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en werkbeschrijvingen. Een bouwpakket is eenvoudig zelf te plaatsen is. Heeft u hiervoor geen tijd, of bent u misschien niet zo handig? Dan helpen we u graag met de montage, informeer gerust naar de mogelijkheden. De bouwpakketten worden speciaal voor u gemaakt, vlak voordat u het gaat plaatsen. Dit is een belangrijke voorwaarde bij vers gezaagd hout. Hierdoor passen de onderdelen goed en zijn ze relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Alles is voorbereid en het pakket is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en werktekeningen. Bekijk hier onze bouwpakketten, zodat je een eigen houten overkapping kunt realiseren.

Maatwerk terrasoverkapping

Onder de naam Jord presenteren wij een prachtige collectie prefab houten terrasoverkappingen. Deze worden geheel voorbewerkt in onze eigen werkplaats en als compleet bouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen, dakbedekking en werkbeschrijvingen geleverd. Wij leveren elk gewenst model terrasoverkapping als prefab bouwpakket. In onze sfeervolle showroom staan een aantal modellen opgesteld. Bij maatwerk bespreken wij je wensen graag en maken wij een voorstel op maat. Maatwerk zorgt ervoor dat de houten overkapping volledig is aangekleed aan de hand van de wensen die je hebt, zodat je een heerlijke plek hebt om urenlang te genieten van het buitenleven. Wilt u inspiratie op doen? Bekijk onze gerealiseerde projecten hierboven of kom bij ons langs in de Loods.

 

Passie voor hout

Met hout is bijna alles mogelijk, iedere uitstraling is ermee te creëren. Authentiek, rustiek of juist modern, er komt van alles bij ons voorbij. Hierboven zie je een aantal voorbeelden van onze gerealiseerde overkappingen. Mocht je vragen hebben over een terrasoverkapping, of wil je advies over een terrasoverkapping op maat, dan zijn wij te bereiken op 0545-261169 of vul gerust ons contactformulier in. Iedere terrasoverkapping wordt gerealiseerd aan de hand van de wensen van onze klanten. Indien er iets niet mogelijk is, bedenken wij de oplossing om iets anders moois te creëren. Inspiratie op doen? Kom gerust bij ons langs in de Bowisse Loods.