Kapschuur

Douglas kapschuur

Wil je graag een Douglas kapschuur of een eiken kapschuur die voldoet aan je wensen? Wil je de mogelijkheid krijgen om inspraak te hebben bij het ontwerp en de realisatie? Dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Ook kun je bij ons terecht voor onderstaande kapschuur als bouwpakket. Deze haal je bij ons op en bouw je zelf op. Zie je dit niet zitten, dan kunnen wij deze bij je realiseren en opbouwen op locatie.

Deze is 6 bij 3 meter (oppervlakte 18 vierkante meter) en is 3 meter hoog. Hierbij maken wij gebruik van eiken gebinten met pen en gat. De eiken balken zijn ‘ijzersterk’ en dragen het dakbeschot van Douglas uitstekend. Deze grotendeels Douglas houten kapschuur is voorzien van Douglas wanden en heeft een dak van vurenhout. Dit bouwpakket is al te verkrijgen vanaf €5.900.- inclusief BTW.

Douglas kapschuur

Afmetingen: 6 bij 3 meter en 3 meter hoog.
Gebint met pen en gat:  eiken
Wanden: Douglas
Kap: vuren
Dakbeschot: Douglas
Bouwpakket v.a.  € 5.900,- incl. btw af Neede

Eiken kapschuur

Naast deze kapschuur kun je bij ons terecht voor een schuur op maat naar aanleiding van je eigen wensen. Hierbij kun je denken aan een eiken kapschuur met bijzondere eiken elementen, of een eiken kapschuur die groter is dan bovenstaande. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos. Het is daarom verstandig om je goed in te lezen en advies te vragen.

Comments are closed.