Eiken tuinhuis

  • Vers fijnbezaagd eiken
  • Prefab bouwpakket
  • Afmeting 9 bij 4 meter
  • Hoogte ca. 4 meter
  • Gebint 15 x 15 cm 
  • kapschuurmodel sporenkap
  • vogelschotten
  • Wanden en dakbeschot eiken planken
  • Eiken framedeur schuifdeur

Omschrijving

Dit mooi stoere eiken tuinhuis is uitgevoerd met een eiken buitenkeuken. Aan de rechterzijde is de technische ruimte van het zwembad gesitueerd. Dit gebouw is gemaakt van een vers bezaagd eiken gebint van 15 bij 15 palen en liggers, rechte korbelen, met authentieke pengatverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een houten frame waarop fijnbezaagde, potdekselwijs gemonteerde eiken planken van 200 x 22 mm zijn gemonteerd. Het dak is opgebouwd uit een eiken sporenkap. Op de sporen ligt dakbeschot van eken planken met halfhoutverbinding. Het bouwpakket wordt standaard donder dakbedekking geleverd maar kan wel worden bijgeleverd. Standaard doorloophoogte is 2.15 meter. 

Prijsindicatie voor dit afgebeelde model is € 10.295,- incl. btw/af werkplaats. Levering: als prefab bouwpakket incl. werktekening, werkbeschrijving bevestigingsmaterialen, excl. Dakpannen en zinken goot.

Opties: Alle maten zijn naar wens aan te passen. Uitvoering in eiken of douglas, uitvoering geschaafd of versbezaagd hout, zwarte gespoten gebint, uitvoering gebint van 15 x 15 tot 40 x 40 cm, getoogde of rechte korbelen, geen of extra oversteek, pannendak, douglas wanden, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, dakpannen en zinken goten, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

Bij Bowisse maken wij het buitenleven een stukje mooier. Met een massief eiken tuinhuis kan je jaren vooruit. Voor menig tuinliefhebber is een tuinhuis een must. Jouw eigendommen staan niet meer buiten in weer in wind. Naast het gemak wat het met zich meebrengt is een tuinhuis een meerwaarde voor de uitstraling van je woning. 

Ongeacht welk type bijgebouw je wenst, er wordt altijd gebruik gemaakt van authentieke houtverbindingen zoals de zwaluwstaart, pengat en de haaklaas. Ambacht 2.0.

Maatwerk tuinhuizen

Heb je een aantal specifieke wensen voor de Tuinhuis? Dat past ons het best. We denken graag met je mee en werken het liefst aan mooie maatwerkprojecten. Elk project heeft weer een andere uitdaging; bijvoorbeeld de maat en de uitvoering. Samen met jou bedenken we een oplossing op maat. Je kunt ervoor kiezen om het prefab bij je af te leveren, waarna je het zelf in elkaar zet. Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van het gebouw, dan staan wij voor je klaar. Geef gerust aan wat je wensen zijn.

Hoe je je tuinhuis ook wilt gebruiken? Bowisse maakt het mogelijk! Wil je meer informatie over tuinhuizen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Bel ons op 0545-261169 of mail naar info(at)bowisse.nl

 

arrow_upward