Menu

Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis met veranda is een geweldige oplossing wanneer je ervan houdt om ’s avonds langer buiten te zitten. Ook wanneer het ’s avonds afkoelt is een tuinhuis met veranda gemakkelijk warm te houden met een terrasverwarmer of terrasheater. Door de combinatie van het tuinhuis en de veranda is het mogelijk om ieder seizoen te genieten van de buitenlucht. Wanneer je daarnaast gebruik maakt van een kacheltje in je tuinhuis met veranda, is het zelfs mogelijk om in de winter te genieten van het uitzicht op de tuin.

Luxe tuinhuis met veranda

Tip:
Wil jij je graag ontspannen na een lange en hectische werkdag? Plaats een schommelstoel of schommelbank op uw veranda in combinatie met een terrashaard. Zo kan je optimaal ontspannen en genieten van de buitenlucht terwijl het regent en wanneer het ’s avonds sneller afkoelt. Of is het tuinhuis met veranda geschikt als werkplek? Beschikt het tuinhuis over grote ramen, dan is het tuinhuis met veranda een ideale kantoor werkplek.

Bowisse heeft jarenlange ervaring in deze bewerkelijke branche met authentieke ontwerpen. Wij denken graag vanuit de klant: hoe wordt er het liefst gebruik gemaakt van een tuinhuis met veranda? Daarom geven wij advies op maat en leveren wij maatwerk. Hieronder hebben wij verschillende projecten aan ons portfolio toegevoegd, zodat je inspiratie op kunt doen. Laat je inspireren!

Meer informatie over een luxe tuinhuis met veranda?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen door onze bijzondere showroom in De Loods. Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen voor een luxe tuinhuis met veranda te bespreken.