Terrasoverkapping met schuur

  • Vers fijnbezaagd douglas
  • Prefab bouwpakket
  • Gebintwerk pen-en-gat 15 bij 15 cm
  • Kapmaat 6.6 bij 3.6 meter
  • Hoogte 2.5 meter
  • Inclusief binnenwand

Omschrijving

Een terrasoverkapping met een aangebouwd schuurtje biedt heel veel opruimgemak. We kunnen bij ieder model terrasoverkapping een schuurtje integreren. Een houten terrasoverkapping met schuurtje is standaard gemaakt van een vers bezaagd douglas of eiken hout, het gebint is gemaakt van 15 bij 15 palen en liggers, rechte korbelen, alles met authentieke pen en gat houtverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een houten frame waarop fijnbezaagde planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Het dak is opgebouwd uit een balklaag die op of met zwaluwstaartverbindingen tussen de liggers is gemonteerd en naar wens kan oversteken aan de voorzijde en/of beide zijkanten, de uiteinden van de balklaag kunnen recht of schuin worden afgezaagd of voorzien worden van een ‘krul’. Op de balklaag ligt dakbeschot van douglas planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM dakbedekking met een hemelwaterafvoer en douglas boeidelen. Standaard hoogte is 2.5 meter. 

Prijsindicatie voor een model van 6.6 bij 3.5 (inclusief een oversteek van 30 cm aan de voor en rechter zijkanten, met een schuur van 2 bij 3.2 meter en achterwand veranda gesloten: € 5.275,- incl. btw/af werkplaats. Levering: als prefab bouwpakket incl. werktekening, werkbeschrijving bevestigingsmaterialen

Opties: Alle maten zijn naar wens aan te passen. Uitvoering in eiken hout, uitvoering geschaafd hout, uitvoering van gebint balken tot de dimensie 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, geen oversteek, uiteinden balklaag geen ‘krul’, maar recht of schuin afgezaagd, zwart gedompelde douglas planken, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.

arrow_upward