Eiken terrasoverkapping strak model

  • Vers fijnbezaagd eiken
  • Prefab bouwpakket
  • Gebintwerk pen-en-gat 15 bij 15 cm
  • Balklaag met zwaluwstaart verbindingen tussen de liggers
  • Kapmaat 6 bij 3,2 meter
  • Hoogte 2,45 meter

Omschrijving

Deze eiken terrasoverkapping is standaard gemaakt van een vers bezaagd eikenhout, gebint is gemaakt van 15 bij 15 cm palen en liggers, rechte korbelen, met authentieke pen en gat houtverbindingen, een eiken balklaag die tussen de liggers is gemonteerd met zwaluwstaartverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een eikenhouten frame waarop fijnbezaagde eiken planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Op de balklaag ligt dakbeschot van eiken planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM dakbedekking met een hemelwaterafvoer en eiken boeidelen. 

Prijsindicatie voor een model van 6 bij 3.2meter, wanden: achter, 2 zijwanden en aan de voorzijde links en rechts 1 meter gesloten: € 6.840,- incl. btw/af werkplaats. Levering: als prefab bouwpakket incl. werktekening, werkbeschrijving bevestigingsmaterialen

Opties: Alle maten zijn naar wens op maat aan te passen. Uitvoering in douglashout, uitvoering van gebintbalken tot een maat van 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, uitvoering geschaafd hout, overstekende balklaag al dan niet voorzien van een ‘krul’ of schuinafgezaagd, zwart gedompelde douglas planken, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.
 

arrow_upward