Eiken terrasoverkapping

  • Vers fijnbezaagd eiken
  • Prefab bouwpakket
  • Gebintwerk pen-en-gat 20 bij 20 cm
  • Kapmaat 8.3 bij 5.8 meter
  • Hoogte 2.5 meter
  • met schuurtje en twee raamkozijnen

Omschrijving

Deze houten terrasoverkapping met oversteek is standaard gemaakt van vers bezaagd eikenhout, het gebint is gemaakt van 20 bij 20 palen en liggers, rechte korbelen, alles met authentieke pen en gat houtverbindingen. De wanden zijn opgebouwd uit een houten frame waarop fijnbezaagde planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Het dak is opgebouwd uit een balklaag die op de liggers is gemonteerd en naar wens kan oversteken aan de voorzijde en/of beide zijkanten, de uiteinden van de balklaag kunnen recht of schuin worden afgezaagd of voorzien worden van een ‘krul’. Op de balklaag ligt dakbeschot van eiken planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM dakbedekking met een hemelwaterafvoer en eiken boeidelen en een zinken daklijst. 

Prijsindicatie voor een model van 8.3 bij 6.3 (inclusief een oversteek van 30 cm aan de voor en beide zijkanten, waarbij de uiteinden van de balklaag zijn voorzien van een krul, met een schuur van 2 bij 2 meter en achterwand en zijwand veranda gesloten, dak met zinkendaklijst: € 15.250,- incl. btw/af werkplaats. Levering: als prefab bouwpakket incl. werktekening, werkbeschrijving bevestigingsmaterialen.

Opties: Alle maten zijn naar wens aan te passen. Uitvoering in douglas hout, uitvoering geschaafd hout, uitvoering van gebint balken tot de dimensie 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, geen oversteek, uiteinden balklaag geen ‘krul’, maar recht of schuin afgezaagd, zwart gedompelde douglas planken, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.
 

arrow_upward