Douglas terrasoverkapping L-vormig

  • Vers fijnbezaagd douglas hout 
  • Prefab bouwpakket
  • Gebintwerk pengat verbindingen 15 bij 15 cm
  • Kapmaat 8 bij  3-4 meter
  • Hoogte 3 meter

Omschrijving

Deze fraaie douglashouten terrasoverkapping is ook heel fijn te gebruiken als buitenkeuken. Hij is gemaakt van een vers bezaagd douglashout, gebint is gemaakt van 15 bij 15 cm palen en liggers, rechte korbelen, alles met authentieke pengatverbindingen. Het dak is opgebouwd uit een douglas balklaag die op de liggers zijn gemonteerd en aan de voorzijde en links en rechts 30 cm oversteekt. De uiteinden van de balklaag zijn voorzien van een ‘krul’. Dit model terrasoverkapping staat mooi bij een woning uit de jaren 30. In de dertiger jaren kregen de huizen vaak een royaal overstekende kap, met extra details. 

De buitenwanden zijn opgebouwd uit een douglashouten frame waarop fijnbezaagde douglas planken van 200 x 22 mm potdekselwijs zijn gemonteerd. Op de balklaag ligt het dakbeschot van douglas planken met halfhoutverbinding, het dak is afgewerkt met EPDM-dakbedekking, een hemelwaterafvoer en douglas boeidelen. 

Prijsindicatie voor dit model: € 5.950,- incl. btw/af werkplaats.
Levering: als prefab bouwpakket incl. werktekening, werkbeschrijving bevestigingsmaterialen

Opties: Alle maten zijn naar wens op maat aan te passen. Uitvoering in eiken, uitvoering in geschaafd hout, uitvoering van gebint balken tot de dimensie 40 bij 40 cm, getoogde korbelen, zwart gedompelde douglas planken, zwart gespoten gebint, schuur met framedeur met gegalvaniseerd of zwart deurbeslag en boerenklinkstel, klinkstel met cilinderslot, vogelschotten, raamkozijn, schuifdeur, schuifpui, dakisolatie, zinken daklijst, zinken regenpijp, geen binnenwanden, schroeffundatie, transport en montage o.b.v. nacalculatie.
 

arrow_upward