Terrasoverkappingen

Ambacht 2.0

Bowisse ontwerpt en maakt mooie houten terrasoverkappingen op maat. Gebruikmakend van eerlijke materialen zoals eiken of douglas hout. Zowel vers gezaagd of geschaafd. Altijd gebaseerd op een stevige dragende houtconstructie, ook wel gebint genaamd.

De balken en liggers worden met authentieke houtverbindingen aan elkaar verbonden. Pen- en gatverbindingen die sterk zijn en bestand tegen de werking van het hout, maar ook de (schuine) haaklas en zwaluwstaart. Het is een bouwwijze die door de mensheid over de hele wereld wordt toegepast. En dat al eeuwen.

Een vak dat we al sinds 2003 uitoefenen. Tegenwoordig met de modernste 3D CNC-machine, waarbij het ontwerp vanuit de tekenkamer direct wordt doorgevoerd naar de werkplaats. Zo hebben we door de jaren heen al heel veel mensen blij gemaakt met een mooie aanwinst in hun tuin of op hun oprit.

Advies op maat

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouw projecten. Na een oriënterend gesprek maken we 3D ontwerp voor je, zodat je precies kunt zien hoe jouw terrasoverkapping eruit komt te zien. Het creëert extra leefruimte en veel comfort.

Terrasoverkapping een must voor het Nederlandse weer

Een terrasoverkapping is niet meer weg te denken uit de moderne tuin. Het is een enorme rijkdom om een beschutte plek in je tuin te hebben. Zeker met het Nederlandse weer wil je eigenlijk niet meer zonder. Indien je daaraan nog een heater toevoegt kun je het hele jaar door heerlijk relaxen in je eigen tuin.

Realiseer je eens hoe heerlijk het is om niet meer afhankelijk te zijn van de nukken van het weer. Een gezellige barbecue met familie en vrienden valt bij jou nooit meer in het water.  En als het later op de avond wat afkoelt, zit je heerlijk comfortabel onder je fijne overdekte terras. Een terrasoverkapping in de tuin vergroot de mogelijkheden van het buitenleven enorm.

Maatwerk terrasoverkapping precies naar wens gemaakt

Bowisse is van oudsher een heel creatief en vindingrijk bedrijf. Dus heb je zelf nog geen idee dan hebben we het wel. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag mee.

Met hout is bijna alles mogelijk. Iedere uitstraling is ermee te creëren, zowel authentiek, landelijk of juist modern. Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en mogelijkheden. Zo kun je vooraf ideeën opdoen in onze Loods, onze showroom waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld. Het is goed mogelijk dat je daarna voldoende ideeën hebt.

We maken overkappingen met platte daken, pannendaken en ook daken die gedekt worden met riet of zink. Ook kunnen we de overkapping combineren met een schuur of garage. Aan de hand van jouw specifieke wensen en mogelijkheden maken we een mooi ontwerp. Op basis van het ontwerp stellen we een scherpe offerte op.

Bowisse is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk. Wij maken ieder project voor iedere klant naar wens. Dus iedere hoogte, diepte, lengte, vorm van het dak of schuinte van de hoek. Alles wordt op maat gemaakt naar jouw idee en wensen. Een maatwerk terrasoverkapping kun je altijd aan je dromen laten aansluiten.

Wij maken alle overkappingen passend op maat. Balken tot een hoogte van 40 cm en een lengte van 9 meter kunnen we probleemloos verwerken. Zo kunnen we al onze terrasoverkappingen uit het ruime assortiment voor jouw precies op maat aanpassen. Inclusief de mogelijkheid van glazen schuifwanden.

Geleverd als bouwpakket speciaal voor jou gemaakt

Als dit allemaal akkoord is maken we het bouwwerk als prefab bouwpakket. De houten constructie wordt volledig met alle houtverbindingen voor je voorbereid in onze moderne werkplaats. Hij wordt compleet geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en werkbeschrijvingen.

De bouwpakketten worden speciaal voor jou gemaakt, vlak voordat je het gaat plaatsen. Dit is een belangrijke voorwaarde bij vers gezaagd hout. Hierdoor passen de onderdelen goed en zijn ze relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Alles is voorbereid en het pakket is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en werktekeningen.

Daarmee is een bouwpakket relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Heb je hiervoor geen tijd, of ben je misschien niet zo handig? Dan helpen we je graag met de montage, informeer gerust naar de mogelijkheden. Kom eens langs in Neede of neem contact op via het contactformulier.

Bekijk de voorbeelden op deze website of kom naar onze showroom. Bij elk voorbeeld op de website heb je de mogelijkheid om eenvoudig een offerte aanvragen. Bij Bowisse ben je aan het juiste adres voor je maatwerk terrasoverkapping. Wij bouwen jouw droom in hout.

arrow_upward