Terrasoverkappingen

Ambacht 2.0

Bowisse ontwerpt en maakt mooie houten terrasoverkappingen op maat. Gebruikmakend van eerlijke materialen zoals eiken of douglas hout, zowel vers gezaagd of geschaafd. Altijd gebaseerd op een stevige dragende houtconstructie, ook wel gebint genaamd. De balken en liggers worden met authentieke houtverbindingen verbonden. Pen- en gatverbindingen die sterk zijn en bestand tegen de werking van het hout. Een vak dat we al sinds 2003 uitoefenen. We hebben door de jaren heen al heel veel mensen blij gemaakt met een mooie aanwinst in hun tuin of op hun oprit.

Advies op maat

Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en de mogelijkheden. We kunnen putten uit een rijke ervaring met verschillende houtbouwprojecten. Na een orienterend gesprek maken we 3D ontwerp voor je, zodat je precies kunt zien hoe jouw terrasoverkapping eruit komt te zien. 

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is niet meer weg te denken uit de moderne tuin. Het is een enorme rijkdom om een beschutte plek in je tuin te hebben. Zeker met het Nederlandse weer wil je eigenlijk niet meer zonder. Realiseer je eens hoe heerlijk het is om niet meer afhankelijk te zijn van de nukken van het weer. Een gezellige barbecue met familie en vrienden valt bij jou nooit meer in het water.  En als het later op de avond wat afkoelt, zit je heerlijk comfortabel onder je fijne overdekte terras. Een terrasoverkapping in de tuin vergroot de mogelijkheden van het buitenleven enorm.

Maatwerk overkapping

Bowisse is van oudsher een heel creatief en vindingrijk bedrijf en wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag mee. Met hout is bijna alles mogelijk, iedere uitstraling is ermee te creëren. Authentiek, landelijk of juist modern. Wij geven je graag een uitgebreid advies dat toegespitst is op je eigen wensen en mogelijkheden. Zo kun je vooraf ideeën opdoen in onze Loods, waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld. We maken overkappingen met platte daken, pannendaken en ook daken die gedekt worden met riet of zink. Ook kunnen we de overkapping combineren met een schuur of garage. Aan de hand van jouw specifieke wensen en mogelijkheden maken we een mooi ontwerp. Op basis van het ontwerp stellen we een scherpe offerte op.

Geleverd als bouwpakket

Als dit allemaal akkoord is maken we de het bouwwerk als prefab bouwpakket. De houtconstructie wordt volledig met alle houtverbindingen voor je voorbereid in onze moderne werkplaats. Hij wordt compleet geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en werkbeschrijvingen. Een bouwpakket is relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Heb je hiervoor geen tijd, of ben je misschien niet zo handig? Dan helpen we je graag met de montage, informeer gerust naar de mogelijkheden. De bouwpakketten worden speciaal voor jou gemaakt, vlak voordat je het gaat plaatsen. Dit is een belangrijke voorwaarde bij vers gezaagd hout. Hierdoor passen de onderdelen goed en zijn ze relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Alles is voorbereid en het pakket is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en werktekeningen. 

arrow_upward