Menu

Over ons

Onze persoonlijke garantie

Bowisse, voor levensgenieters met smaak. Dat is al sinds de oprichting in 2003 ons uitgangspunt. Want niets is leuker en gezelliger dan ontspannen buiten genieten. Heerlijk koken in uw buitenkeuken, gezellig tafelen aan een mooi gedekte tafel. Lekker luieren bij het vuur. Al vele jaren zorgen wij dat het kan. Dankzij onze prachtige tuinhuizen, onze buitenkeukens, onze buitenmeubelen en nog veel meer.

 

Bowisse Buitenkookworkshop (6)

 

Welkom!

In de Achterhoek zijn we gastvrij. Kom daarom bij ons binnen. De koffie staat klaar en we nodigen u graag uit in onze sfeervolle showroom met gezellige braaikamer. Wij maken graag tijd voor u vrij om voor u een voorstel op maat te maken.

Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben? Maak dan even een afspraak!

Showroom is open:
van maandag t/m vrijdag op afspraak.

Kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur

Kisvelderweg 1
7161 LC  NEEDE
T: 0545-261169

Bowisse

bowisse foto

Bowisse, gevestigd in Neede, heeft al meer dan twaalf jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van exclusieve tuinhuizen, buitenkeukens, bijgebouwen en buitenmeubilair. Een ambacht waarin Bowisse zich in binnen- en buitenland onderscheidt. Bijvoorbeeld door de zorgvuldige selectie van het allerbeste eiken en douglas. Ook de combinatie van ervaren vakmensen met liefde voor hout en moderne productiemachines maken onze producten uniek.

De producten van Bowisse worden van begin tot einde gemaakt in de eigen werkplaats. Daardoor levert Bowisse een constante, hoge kwaliteit. Controle, zorgvuldig werken en de motivatie om voor de opdrachtgever een perfect eindproduct te maken, vormen de basis voor onze hoge kwaliteitsniveau.

Altijd met alle aandacht voor de kwaliteit, met oog voor detail en telkens weer een oogstrelend design. En met een probleemloze garantie: we doen wat we beloven. Altijd!

Kwaliteit, detail en design

Eikenhout of Douglas. Houtsoorten met elk een volstrekt eigen karakter en uitstraling. De kleur, de structuur van het hout, de geur. Hout is een duurzaam en robuust product dat zich in de handen van de ambachtsman laat vormen. Bowisse heeft de ervaring en deskundigheid waarmee uit eiken of Noord-Europees Douglas hout onder meer prachtige tuinhuizen, buitenkeukens, overkappingenbuitenmeubilair en bijgebouwen worden gemaakt. Alles vanuit eigen werkplaats.

IMG_3456 IMG_3458

IMG_3452 IMG_3455

 

Vakwerk dat wordt gerealiseerd met gepassioneerde vakmensen in combinatie met de modernste technieken. Voor de mooie haaklassen, zwaluwstaartverbindingen en pen- en gatverbindingen passen wij computergestuurde techniek toe. Alles in eigenhuis! Kijk hier voor het productieproces.

pen en gat11 pen en gat 12