Eiken buitenkeuken

De Canadezen met hun wisselvallige klimaat hadden het al veel eerder ontdekt, de buitenkeuken. Bowisse zag dat al in 2005 en dacht: "waarom zouden wij, liefhebbers van het buiten koken, ons beperken tot onze zomeravonden?" De levensgenieters van Bowisse sprongen enthousiast in op deze eigentijdse levensstijl. Zij ontwikkelden het concept ‘Kookbuiten’; meubels, buitenkeukens en overkappingen. Puur en solide producten om maximaal te genieten van uw vrijetijd.

Puur en solide Buitenkeuken

Genieten van het goede leven, alle seizoenen van het jaar. Bij een lekker zonnetje, bij een flinke bui regen of wanneer het vriest dat het kraakt. Het maakt niet meer uit welk weer het is, je kookt lekker in de buitenlucht. Met je gezin, je vrienden of voor je zakelijke relaties. Kook buiten en de sfeer is goed. 

Het robuuste Bowisse keukenblok is van massief eiken, met stoere eikenhouten deurtjes. Geen poespas of nutteloze details. Een gezoet hardstenen blad kan uitgevoerd worden met een rechthoekige rvs gootsteen. Bowisse buitenkeukens zijn zowel voor particulier als professioneel gebruik geschikt. 

arrow_upward