Menu

Bijgebouw

Een bijgebouw zorgt ervoor dat u op een geheel nieuwe wijze kunt genieten van uw tuin. Bowisse bouwt mooie bijgebouwen met allerlei bestemmingen. Garages, carports, poolhouses, gastenverblijven, mantelzorgwoningen, kantoren in de tuin, noem maar op. Wij passen daarin allerlei duurzame houtsoorten toe, zoals karakteristiek eiken en duurzaam Douglas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bowisse helpt u graag bij het realiseren van uw ideeën en werkt het concept graag voor u uit op papier. Vanuit onze werkplaats brengen wij de mogelijkheden in kaart. Een bijgebouw kan verschillende bestemmingen hebben om ervoor te zorgen dat het leefgemak op uw perceel aanzienlijk wordt vergroot. Hierboven vindt u een aantal recent gerealiseerde projecten, daarnaast zijn wij constant in beweging met het bouwen van mooie bijgebouwen.  Klik hierboven op één van de gerealiseerde bijgebouwen voor meer informatie over de projecten.

Voorbeelden bijgebouw:


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij een bijgebouw? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Daarnaast organiseren wij geregeld een open dag zodat u vrij bent om te komen kijken naar onze terrasoverkappingen, tuinhuizen en andere mooie bijgebouwen.